Ne kadar sürelik cihazhp victus 16 laptopumu termal macun yenilemesi için servise gönderecektim ama bu teknik servis hakkında forumda ve googleda kötü yorumlar var sizce buraya mı götürmeliyim yoksa güvendiğim bir bilgisayarcıya mı (laptopun garantisi var)
Ortalama alınca en iyisi gibi sanki o servis geçende bir arkadaş yolladıhp victus 16 laptopumu termal macun yenilemesi için servise gönderecektim ama bu teknik servis hakkında forumda ve googleda kötü yorumlar var sizce buraya mı götürmeliyim yoksa güvendiğim bir bilgisayarcıya mı (laptopun garantisi var)
1 yıl oluyor sanırım çok fazla ısınmaya başladıNe kadar sürelik cihaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ortalama alınca en iyisi gibi sanki o servis geçende bir arkadaş yolladı
googleda 919 değerlendirmeden 2.8 almış aşırı kötü gibi geldi bilemedim o yüzdenNe kadar sürelik cihaz
Ortalama alınca en iyisi gibi sanki o servis geçende bir arkadaş yolladı
1 yılda fabrikasyon termal macuna bir şey olmaz.1 yıl oluyor sanırım çok fazla ısınmaya başladı
googleda 919 değerlendirmeden 2.8 almış aşırı kötü gibi geldi bilemedim o yüzden
oyun oynarken 10 dakika geçmeden 95-99 dereceleri görüyor ama normalde çoğu oyunu 75-80 derece çalıştırıyordu tabi bu dediğim 3 4 ay önceydi1 yılda fabrikasyon termal macuna bir şey olmaz.
hahahaha hocam olumlu tek bir cümle yok sanırım bu yorumdan sonra servise filan göndermeyeceğim sanırım başına kötü şeyler gelmiş gibiGarantili cihazı yetkili servise veripte memnun olan kişi çok azdır. Hızlı gelişi güzel berbat işçilik ile vidalari takmazlar , yalama yaparlar , en boktan macun sürerler. Fanları bile temizlemezler. Üstüne üstlük tertemiz çizik dahi olmayan cihazları çizerler anasını beller servisler. Güzel canım ülkem benim.
@Mehmet Yılmaz da termal macuna 1 senede bir şey olmaz dedi ama hocam gerçekten fazla ısınıyor sadece macundan değil fan temizliği bakım vb. de yapılması lazım sanırımSamsung'un da servisi onlar. S20FE cihazım 2 kere gitti. Birinde garanti kapsamında amoled yanığından dolayı ekran, batarya, şarj soketi ve arka kapak ücretsiz değişti. 2. Gidişinde kamera camını kırdığım için garanti bitmesine rağmen temiz yaparlar diye kendilerine gönderdim. Tek cam değişmiyor deyip plastik arka kapağa 1000TL para ödedim, adam akıllı yapıştırmadan göndermişler cihaz Ip68 sertifikalı olmasına rağmen içine su aldı. Tırnağımı kapağın arasına sokup çekince şak diye çıktı. Allah'tan cihaz bozulmadı, komple söküp kurulayıp geri topladım, geniş açı kameram çöp oldu gerisi sorunsuz. Kısacası yaptıkları işi beceremeyen bir servis. 1 senede macuna bir şey olmaz, garanti bitince açar kendin bakımını yaparsın.
Tozdandır muhtemelen. Tozlu ortam, yatak, devamlı diz üstünde kullanımda çeker içeriye bunları.@Mehmet Yılmaz da termal macuna 1 senede bir şey olmaz dedi ama hocam gerçekten fazla ısınıyor sadece macundan değil fan temizliği bakım vb. de yapılması lazım sanırım
@Mehmet Yılmaz hocam laptop pilinin şişmesi gibi bir durum da olabilir miTozdandır muhtemelen. Tozlu ortam, yatak, devamlı diz üstünde kullanımda çeker içeriye bunları.
Düşük ihtimal ama olabiliyor.@Mehmet Yılmaz hocam laptop pilinin şişmesi gibi bir durum da olabilir mi
Bunu anlamamın yolu var mı hocam laptopun arkasını açmadanDüşük ihtimal ama olabiliyor.