Silver Stone
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 737
Model çok kaliteli ama aynı paraya arctic 360mm alınabiliyorken tercih etmezdim.
Ürün muazzam be quiet fanları ve pompası sessiz calısıyor örnegin baska bir sogutucu 1500 rpmlerde odada ses yaparken bu üstündeki fanlar ile 1500 rpmde bile ölüm sessizligi ile calısmaya devam ediyorkardeşim siz bu markanın kalitesini biliyor musunuz fiyatı güzel mi bilemem ama eğer ki indirim güzelse kaçırılmayacak ürünlerden
Kardeşim zaten uygun fiyatlı ve herkeste olsa Be Quiet! diye bir marka algısı olmazdıBu markanın PSU ve kasalarını çok beğeniyorum, takip ediyorum ama çok pahalı ürünleri. Keşke uygun fiyatlı olsaydı hep denemek istediğim bir marka olacak kalacak sanırım.![]()
Doğrudur hocam 360 ürünler var , konu başında kasası 240 üstü desteklemeyenler baksın dedim zaten.40 desibel diyebiliriz biz buna fabrika desibel testleri farklı yapılıyor yine de bu fiyata artich 3 360mm tercih ederdim
Ses durumu ne alemde hocam ? Dedikleri kadar iyi mi ?Ben iki buçuk senedir 360mm ilk versiyonu kullanıyorum, çok çok memnunum. Be Quiet F/P bir marka değil. Kalite, sessizlik ve uzun ömür isteyenler tercih edebilir.
Çok sessiz ama benim işlemci yükte bile pek ısınmadığı için aleti çok düşük pompa hızlarında kullanıyorum. 240 ı yükte kullansak ne olur bilemiyorum.Ses durumu ne alemde hocam ? Dedikleri kadar iyi mi ?