Neler Yeni

🔥İndirim Be Quiet! Pure Loop 2 240 mm Sıvı Soğutucu 3849 TL !🔥

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Tayfun Balım
Model çok kaliteli ama aynı paraya arctic 360mm alınabiliyorken tercih etmezdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerimhan Altıparmak
Bu markanın PSU ve kasalarını çok beğeniyorum, takip ediyorum ama çok pahalı ürünleri. Keşke uygun fiyatlı olsaydı hep denemek istediğim bir marka olacak kalacak sanırım. :D

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
kardeşim siz bu markanın kalitesini biliyor musunuz fiyatı güzel mi bilemem ama eğer ki indirim güzelse kaçırılmayacak ürünlerden

corez

80+ Bronze
kardeşim siz bu markanın kalitesini biliyor musunuz fiyatı güzel mi bilemem ama eğer ki indirim güzelse kaçırılmayacak ürünlerden
Ürün muazzam be quiet fanları ve pompası sessiz calısıyor örnegin baska bir sogutucu 1500 rpmlerde odada ses yaparken bu üstündeki fanlar ile 1500 rpmde bile ölüm sessizligi ile calısmaya devam ediyor

bu ürün herkese hitap etmez bu ürünü secen kisiler genelde sessizlige önem veren kişiler . sessizlik = para demek :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mert
Bu markanın PSU ve kasalarını çok beğeniyorum, takip ediyorum ama çok pahalı ürünleri. Keşke uygun fiyatlı olsaydı hep denemek istediğim bir marka olacak kalacak sanırım. :D
Kardeşim zaten uygun fiyatlı ve herkeste olsa Be Quiet! diye bir marka algısı olmazdı :D

Arctic in sıvı soğutmaları özellikle LF II serisi şuan Pure loop serisinden daha kaliteli fakat Arctic artık ülkemizde ele ayağa düştüğü için kimse adını duyunca woow demiyor, Be Quiet! ise az bulunur bir marka olduğu için adını duyan saygı duruşuna geçip premium gözüyle bakıyor evet premium zaten ama Arctic ne kadar premium ise Be Quiet! da o kadar premium.

Top Bottom