Neler Yeni

Beat ler nasıl yapılıyor

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,527
İsim
Mert Can Ergün

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Cofffee

80+
Çok fazla kaynamaya başladım millet çok güzel yapıyor bi yandan bende yapmak istiyorum bi oyun var oradaki müziğini kullanıp tam yapmak istiyorum yada ona benzer olmadı bende beat yapabilirim ama çok merak ettim bu beatler müzikler hangi programla yapılıyor
Yapma demem ama biraz sıkıcı olabiliyor ben yaperken sadece 16 saniyesi 2 saat sürdü

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yapma demem ama biraz sıkıcı olabiliyor ben yaperken sadece 16 saniyesi 2 saat sürdü
iyice eğitim videoları izlersem kendi beatımı oluşturabilirim olmadı yaza ertelerim

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Yeni başladığın için o dinlediklerin gibi yapamazsın, yapamazsan'da üzülme. Bu işler geliştikçe oluyor. Windows kullanıyorsan FL, Mac kullanıyorsan Logic. Bunun ses dosyaları, pluginler vs var onlarda paralı. Türk lirası ile satılmıyor, dolar ile veya euro ile satılıyor. Eğer kafana koyduysan yavaş, yavaş başla. Zaman geçtikçe gelişdiğini anladığında Youtube'a video atarsın para kazanırsın, paralı sürümünü alırsın, ses dosyalarında paralı sürümünü alırsın paşalar gibi beatlerini yaparsın.

Top Bottom