Bebek Katili Abdullah Öcalan Saat 17:00 Da Yazılı Açıklaması Okunacak

Türkiye'yi dize getirmis bir adam hakkinda bos konusuyorsunuz, aponun büyük zaferi ortadadır. tas... betin yetmez.
sayin Öcalan diyeceksiniz bundan sonra.
ayik olun
simdi tv yi acicam ve kudurmanizi izlicem asddjjfnjssbidiendbdkdndkownsbs
Bende o ananın karincalaşmış amini seyredicem.
Çamasir suyunu hazırla.

Türkiye'yi dize getirmis bir adam hakkinda bos konusuyorsunuz, aponun büyük zaferi ortadadır. tas... betin yetmez.
ayik olun
yazık doktor kendi halinde bırakın dedi.

orospunun doğurup suratına bakıp "AAĞ BUNE LAN!" diye bağırıp duvara fırlattığı pezevenk seni

Şaka gibi dünya oldu Terörist ele başı kürsülerde ağırlanıp konuşma yapıyor hem de devletin sınırları içerisinde
Daha önce olacakları söylediğimde sus sen anlamazsın devlet büyüklerinin vardır bildiği var diyorlardı , şuan o arkadaşların hiçbirini forumda görmüyorum , konuşmaya yüzleri yok sanırım ya da verecek cevapları yok. Üzüleceksiniz ama tekrar söylüyorum , daha da kötüsü gelecek maalesef.

Daha önce olacakları söylediğimde sus sen anlamazsın devlet büyüklerinin vardır bildiği var diyorlardı , şuan o arkadaşların hiçbirini forumda görmüyorum , konuşmaya yüzleri yok sanırım ya da verecek cevapları yok. Üzüleceksiniz ama tekrar söylüyorum , daha da kötüsü gelecek maalesef.
31 Milyon Yıllık Devlet Aklı Kavdeşim

Geçen gün benimle kavga eden utangaç akpliler nerde acaba

ayik olun
bu arada apoyu s**tim fatih seninde a****koyim abdullahını yerden yere vurdurim
Bu arada sayın dememiz lâzım o konuda haklısın, sayın o****u çoçuğu

Ne bekliyordun ki ? çıkıp hata yaptık haklıymışsınız demelerini mi :D

Ne bekliyordun ki ? çıkıp hata yaptık haklıymışsınız demelerini mi :D
Özür dileyip tepki bile gösteremiyorlar , saddam gibi saklanıyorlar şuan :kekw:

1740682697868.png

A partisinin gidip yerine C partisinin geçmesini isteyenlerde çok kızgın.
Bu duruma karşı çıkıyorlar.

Neden?

ayik olun
cıdden admınler sadece uyarımı verdı sunu forumdan kapı dısarı edemedınızmı????

Geri