ege1881
80+ Silver
Dahası
Belli olmaz ama ben göze aldım uyarı alırsak yakışmazBöyle bir maymuna küfür etsek uyarı alırmıyız acaba ?
Belli olmaz ama ben göze aldım uyarı alırsak yakışmazBöyle bir maymuna küfür etsek uyarı alırmıyız acaba ?
bencede öyle aktif yetkili biride yok galiba amaBelli olmaz ama ben göze aldım uyarı alırsak yakışmaz
Ne Diyorsun Lan Sen 0ros*unun ÇocuğuTürkiye'yi dize getirmis bir adam hakkinda bos konusuyorsunuz, aponun büyük zaferi ortadadır. tas... betin yetmez.
sayin Öcalan diyeceksiniz bundan sonra.
ayik olun
@B1L0 @Emre Zengin @Mehmet YılmazTürkiye'yi dize getirmis bir adam hakkinda bos konusuyorsunuz, aponun büyük zaferi ortadadır. tas... betin yetmez.
ayik olun
Troll muhtelemen banlanmasi lazımTürkiye'yi dize getirmis bir adam hakkinda bos konusuyorsunuz, aponun büyük zaferi ortadadır. tas... betin yetmez.
ayik olun
Türkiye'yi dize getirmis bir adam hakkinda bos konusuyorsunuz, aponun büyük zaferi ortadadır. tas... betin yetmez.
ayik olun
simdi tv yi acicam ve kudurmanizi izlicem asddjjfnjssbidiendbdkdndkownsbs
Biri kürt devleti kurulurmu diye soru sormuştu bende yrrama kurulur diyince uyarı almıştım.Belli olmaz ama ben göze aldım uyarı alırsak yakışmaz
13 yaşında çocuk daha önce terörist birinin de pp sini koymuştuAynen öyle hocam da niye her kelimenize büyük harf ile başlıyorsunuz bide pp az önce tayyip ti
Aponun anasını skim. Seninde ananı skim o evladı seni.Türkiye'yi dize getirmis bir adam hakkinda bos konusuyorsunuz, aponun büyük zaferi ortadadır. tas... betin yetmez.
ayik olun
Ne Anlatıyon Knk Sen Terörist Kimin PP Sini Koydum Söyle Bakayım13 yaşında çocuk daha önce terörist birinin de pp sini koymuştu
Türkiye'yi dize getirmis bir adam hakkinda bos konusuyorsunuz, aponun büyük zaferi ortadadır. tas... betin yetmez.
ayik olun
Mehmet Yılmaz Reis Adamı Banladı Sağol Kral @Mehmet YılmazTürkiye'yi dize getirmis bir adam hakkinda bos konusuyorsunuz, aponun büyük zaferi ortadadır. tas... betin yetmez.
ayik olun