Kapaksız tod kampanyası görmedim.50 kere konusu açıldı. Başlarım tod a . Yeter artık şu konuları açmadan bakın . @Mehmet Yılmaz @Perfectshot06
Kapaksız tod kampanyası görmedim.50 kere konusu açıldı. Başlarım tod a . Yeter artık şu konuları açmadan bakın . @Mehmet Yılmaz @Perfectshot06
bu farklı sakin50 kere konusu açıldı. Başlarım tod a . Yeter artık şu konuları açmadan bakın . @Mehmet Yılmaz @Perfectshot06
Kaç gündür bedava tod kampanyası diye bildirim geliyor. Hepsi farklıysa eyvallah. O kadar çok bildirim geldiki tod görmekten bunaldım artıkOkumaktan mahrum kalmasanız konuların aynı olmadığını anlarsiniz
31 aralıkta 3. kodu gir hocam belki ocak sonuna kadar uyelik verirbu farklı sakin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arda elıimde 3 tane kod oldu 2 sini kullanırımda 3.süne zaman yetmıyor onu napıcam la![]()
DAHADAHA uygulamasını indirin.
Giriş yaptıktan sonra PROFİLE TIKLAYIN AŞAĞIDA GÖREVLER VAR ORADA CAPPY VİDESONU İZLEYİN VE CAPPY SERİN ANKETİNİ DOLDURUN 1 AYLIK TOD KODU VERİYOR MACLAR VS DAHİL
KAPAK KODU GİRME BİSEY SATIN ALMA VS YOK SADECE ÜYELİK YETERLİ!!!
mantıklı benım merak ettıgım arkadasında dedıgı gıbı acaba yenı hesap acmadan kodları uyelık bıtımınde tekar aktıf edıp aynı hesaptan devam edebılıyormuyuz acep31 aralıkta 3. kodu gir hocam belki ocak sonuna kadar uyelik verir
1 tanesini alabilirimbu farklı sakin
bu arda elıimde 3 tane kod oldu 2 sini kullanırımda 3.süne zaman yetmıyor onu napıcam la![]()
Tod kod giriş yaz öyle giriliyor.Toda nasıl üye oluyoruz kuponla
1 tanesini alabilirim![]()
dm bakabılırsınToda nasıl üye oluyoruz kuponla
1 tanesini alabilirim![]()
su kamnpanya sene bası devam etse 10 numara olur tek kotu yanı 720p imiş millet 1080p diyordu2 aylık tod stoğum oldu eyw
Tod kod giriş yaz öyle giriliyor.
Link değişik oldu.
720p 2000 ve 3000kbsdm bakabılırsın
su kamnpanya senı bası devam etse 10 numara olur tek kotu yanı 720p imiş millet 1080p diyordu![]()