Bedava antivirüs programı var mı?

Forever

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Bildiğiniz ve güvenilir antivirüs uygulaması varmıdır?

Ücretsiz Anti-Virüs'ün ücreti kullanıcıdır.
Hocam bu sözünüz Avast ve AVG için geçerli olmalı her ücretsiz anti-virüs için değil. Ücretsiz anti-virüs istiyorsan kalıcı ücretsiz olarak Panda anti-virüs öneririm eğer sistemi yormayan bir kalıcı anti-virüs diyorsan Comodo anti-virüs.

Ücretsiz Anti-Virüs'ün ücreti kullanıcıdır.
Maalesef Microsoft Windows defenderi devamlı olarak güncellemediği için bu sebeple de bir anti-virüs kadar iyi olmadığı için insanlar anti-virüslere yöneliyorlar ve bence yanlış bir şey yapmıyorlar ancak anti-virüsün de iyisini kullanmak gerek örneğin Norton WannaCry virüsünü bile yenebilen 2000 küsür Malware virüsünü yok edebilen bir anti-virüs.

Hocam bu sözünüz Avast ve AVG için geçerli olmalı her ücretsiz anti-virüs için değil. Ücretsiz anti-virüs istiyorsan kalıcı ücretsiz olarak Panda anti-virüs öneririm eğer sistemi yormayan bir kalıcı anti-virüs diyorsan Comodo anti-virüs.
Hayır sadece Anti-Virüs için geçerli değil bu her üründe, hizmette ve serviste geçerli. Avast bunu pazarlayarak kullanıyor başka geliştiriciler farklı amaçlar için kullanabilir. En çok güvendiğimiz Kaspersky bile hükümete veri sızdırıyor bu konuda yapacak çok bir şey yok. Avast ve AVG nin haberi çıktı sadece diğerleri sütten çıkmış ak kaşık değil :D.

Hayır sadece Anti-Virüs için geçerli değil bu her üründe, hizmette ve serviste geçerli. Avast bunu pazarlayarak kullanıyor başka geliştiriciler farklı amaçlar için kullanabilir. En çok güvendiğimiz Kaspersky bile hükümete veri sızdırıyor bu konuda yapacak çok bir şey yok. Avast ve AVG nin haberi çıktı sadece diğerleri sütten çıkmış ak kaşık değil :D.
Değil elbette. Lakin her anti-virüs yazılımı güvenilir değil diye bir şey yok şahsen benim Nortona olan güvenim tam herhangi bir olumsuz yorumu vs. de yok ancak dikkat etmek lazım önce güvenliği kişinin kendi sağlaması lazım.

Değil elbette. Lakin her anti-virüs yazılımı güvenilir değil diye bir şey yok şahsen benim Nortona olan güvenim tam herhangi bir olumsuz yorumu vs. de yok ancak dikkat etmek lazım önce güvenliği kişinin kendi sağlaması lazım.
Biraz bile okuyunca korkutucu olabiliyor :D.

Biraz bile okuyunca korkutucu olabiliyor :D.
Okudum hocam orada yazanları. Hem neden kafanızda böyle bir algı yaratıyorsunuz? İnsanlar anti-virüs kullanmaya muhtaç herkes kendini koruyamıyor hayır yani Windows defender çok iyi de biz mi bilmiyoruz? Korkutucu gelmedi bana açıkcası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bu site Norton sponsorluğun da bir site ancak iyi ve kötü yönlerini anlatmaktan çekinmiyorlar.

Windows defender çok iyi de biz mi bilmiyoruz?
Övdüğüm herhangi bir yorum göremiyorum.

Ücreti ile aldığımızda kullanıcı verilerin 3. taraf satıcılara aktarılabileceği yazıyor belirli sınırlar eşliğinde fakat sınırlara dair herhangi bir şey yazılmamış. Peki olabilir kullanılması geliştirilmesi için gayet güzel ve gerekli fakat ücretsiz kullanıcılar için bu sınır alışabiliyor en belirgin örnekleri ise Avast ve AVG.

Demek istediğim hiçbir AV programına güvenizin olmaması gerektiği. Kaspersky çok iyi bir AV Norton da çok iyi hatta genellikle kurumsal olarak Norton kullanılıyor ama dediğim gibi hiçbir ÜCRETSİZ AV güvenli değildir.

Geri