Kaspersky.Bildiğiniz ve güvenilir antivirüs uygulaması varmıdır?
Hocam bu sözünüz Avast ve AVG için geçerli olmalı her ücretsiz anti-virüs için değil. Ücretsiz anti-virüs istiyorsan kalıcı ücretsiz olarak Panda anti-virüs öneririm eğer sistemi yormayan bir kalıcı anti-virüs diyorsan Comodo anti-virüs.Ücretsiz Anti-Virüs'ün ücreti kullanıcıdır.
"Mal ücretsizse mal sensin Murat."Ücretsiz Anti-Virüs'ün ücreti kullanıcıdır.
Maalesef Microsoft Windows defenderi devamlı olarak güncellemediği için bu sebeple de bir anti-virüs kadar iyi olmadığı için insanlar anti-virüslere yöneliyorlar ve bence yanlış bir şey yapmıyorlar ancak anti-virüsün de iyisini kullanmak gerek örneğin Norton WannaCry virüsünü bile yenebilen 2000 küsür Malware virüsünü yok edebilen bir anti-virüs.Ücretsiz Anti-Virüs'ün ücreti kullanıcıdır.
Hayır sadece Anti-Virüs için geçerli değil bu her üründe, hizmette ve serviste geçerli. Avast bunu pazarlayarak kullanıyor başka geliştiriciler farklı amaçlar için kullanabilir. En çok güvendiğimiz Kaspersky bile hükümete veri sızdırıyor bu konuda yapacak çok bir şey yok. Avast ve AVG nin haberi çıktı sadece diğerleri sütten çıkmış ak kaşık değilHocam bu sözünüz Avast ve AVG için geçerli olmalı her ücretsiz anti-virüs için değil. Ücretsiz anti-virüs istiyorsan kalıcı ücretsiz olarak Panda anti-virüs öneririm eğer sistemi yormayan bir kalıcı anti-virüs diyorsan Comodo anti-virüs.
Değil elbette. Lakin her anti-virüs yazılımı güvenilir değil diye bir şey yok şahsen benim Nortona olan güvenim tam herhangi bir olumsuz yorumu vs. de yok ancak dikkat etmek lazım önce güvenliği kişinin kendi sağlaması lazım.Hayır sadece Anti-Virüs için geçerli değil bu her üründe, hizmette ve serviste geçerli. Avast bunu pazarlayarak kullanıyor başka geliştiriciler farklı amaçlar için kullanabilir. En çok güvendiğimiz Kaspersky bile hükümete veri sızdırıyor bu konuda yapacak çok bir şey yok. Avast ve AVG nin haberi çıktı sadece diğerleri sütten çıkmış ak kaşık değil.
Değil elbette. Lakin her anti-virüs yazılımı güvenilir değil diye bir şey yok şahsen benim Nortona olan güvenim tam herhangi bir olumsuz yorumu vs. de yok ancak dikkat etmek lazım önce güvenliği kişinin kendi sağlaması lazım.
Okudum hocam orada yazanları. Hem neden kafanızda böyle bir algı yaratıyorsunuz? İnsanlar anti-virüs kullanmaya muhtaç herkes kendini koruyamıyor hayır yani Windows defender çok iyi de biz mi bilmiyoruz? Korkutucu gelmedi bana açıkcası.
Övdüğüm herhangi bir yorum göremiyorum.Windows defender çok iyi de biz mi bilmiyoruz?