- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünlere gelin bir tanesini sepete ekle devam de sonra yakındaki marketlere tıkla direk maps`e atıyor oradan bakabilirsiniz hocamalgida noktalarını nerden bakıcam uygulamadan
Ürünlere gelin bir tanesini sepete ekle devam de sonra yakındaki marketlere tıkla direk maps`e atıyor oradan bakabilirsiniz hocamalgida noktalarını nerden bakıcam uygulamadan
30.06.2022Ne zamana kadar alabiliriz?
Bizim buradaki .. bakkalda öyle ben de şikayet edicem, neymiş efendim onlarda öyle bir şey yokmuş.Bizim bakkallar vermiyo neymiş daha başlamamış uygulama
Post automatically merged:
Şikayet ettim algidaya
hocam kodlar algidadan geliyor rahat olunTam katılacaktım telefona kod gönderdiği için elendim.
Yok telefona sms kodu gönderiyor ya onu diyorum.hocam kodlar algidadan geliyor rahat olun
zaten o kod algidadan geliyor algidanın kendi sms şeyi içiniz rahat olsun kodumu kullandım dondurmamıda aldım bizim karşı bakkalda geçerli bu olayYok telefona sms kodu gönderiyor ya onu diyorum.
Zaten bilgiler forumlarda uçuşuyor boşver bedava dondurma en azındanBir dondurma için verdiğim bilgilere bak![]()
Bana kod gelmiyor telefonda hat yok, ondan bahsediyorum :dzaten o kod algidadan geliyor algidanın kendi sms şeyi içiniz rahat olsun kodumu kullandım dondurmamıda aldım bizim karşı bakkalda geçerli bu olay
Gerek yok yavZaten bilgiler forumlarda uçuşuyor boşver bedava dondurma en azından