Bedava Epic hesapı aldım ama Gmail yok

-CrawL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,181
techopat forumdan tanımadıgım biiri gta5li hesap verdi bana. Gmaili de verdi ama hesaba giremiyorum farklı cihaz oldugu için. epic gamesten o hesapa kod yolluyorum çok geç gidiyor ayarlayamadık. şifre değişsem. facebook bağlasam hesabı çalabilirmi? e posta onda

Ekler

• Ekran Görüntüsü (81).png
    Ekran Görüntüsü (81).png
    104 KB · Hit: 43
@Tahacel6337 kardeşim banada verdi gta 5 li saolsun ona güvendim 1 ay oldu vereli kullanıyorum şifre felan değişmedim birde rocstar games hesabı açıcaksın o yüzden çalsa bile gta5 oynayamaz birde adam sana verdiği hesabı neden bidaha alsın

@Tahacel6337 kardeşim banada verdi gta 5 li saolsun ona güvendim 1 ay oldu vereli kullanıyorum şifre felan değişmedim birde rocstar games hesabı açıcaksın o yüzden çalsa bile gta5 oynayamaz birde adam sana verdiği hesabı neden bidaha alsın

bilemiyorum troll olabilir anlamadım 50kez kod yolladım epıcten. gelmedi diyor 30dk sonra gelmiş bazı kodlar
Post automatically merged:

hiç oynanmamış

bilemiyorum troll olabilir anlamadım 50kez kod yolladım epıcten. gelmedi diyor 30dk sonra gelmiş bazı kodlar
bilemem

hiç oynanmamış
hiç oynanmamıssa ona birde rocstar games hesabı açıcaksın onu bilemez o yani geri çalsa bile online oynayamaz

bilemem

hiç oynanmamıssa ona birde rocstar games hesabı açıcaksın onu bilemez o yani geri çalsa bile online oynayamaz
sadece storymi? Yarın gene deneriz diyor eposta olayını

Geri