Neler Yeni

📢 BEDAVA GAİNER VERİYORUM 📢

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Açmadım ilan sanırım böyle ürünlerin satışı olmuyor
Hocam dolaptan en dusuk fiyata koyup kargoyu boyutunu koyup secerseniz alacak kisiye link atarak buyuk iht 100 liraya falan sizden satin almis olur kargo da icinde dahil oyle verebilirsiniz ben birine hediye klavye yolladigimda oyle yapmistim 64 ya da 74 liraya gelmisti kargo dahil en temizi o olur herhalde cok okumadim yorumlari yazan olmuştur belki

MOON_MVR

80+ Bronze
Yani yemiyorsun.
Sabah 6 kahvaltı, öğlen 12 sağlam bi öğle yemeği 3 4 tabak arası, öğleden sonra 4 atıştırmalık, 7 sağlam bi akşam yemeği 3 4 tabak, geceye doğru saat 12 atıştırmalık ve son olarak gece 3 gibi kahvaltı benzeri tok tutacak şeyler.

Kısacası ben yiyorum knk fakat çok fazla enerji harcıyorum tükettiğim enerjinin hadde hesabı yok şu an bile ağzımda çikulata var enerji olsun diye.

yenigeldim

80+ Silver
Sabah 6 kahvaltı, öğlen 12 sağlam bi öğle yemeği 3 4 tabak arası, öğleden sonra 4 atıştırmalık, 7 sağlam bi akşam yemeği 3 4 tabak, geceye doğru saat 12 atıştırmalık ve son olarak gece 3 gibi kahvaltı benzeri tok tutacak şeyler.

Kısacası ben yiyorum knk fakat çok fazla enerji harcıyorum tükettiğim enerjinin hadde hesabı yok şu an bile ağzımda çikulata var enerji olsun diye.
kaç kalori yiyorsun

MOON_MVR

80+ Bronze
kaç kalori yiyorsun
Kalori cinsinden bakmıyorum genelde ev yemekleri vesaire oluyor onun dışı hafta sonları sadece dışardan yiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu da keyfi yapmıyorum doktorumun demesine göre günde harcadığım enerjiyi karşılayacak kadar yemiyormuşum o yüzden böyle bir şey yaptım. Şu an ucu ucuna yetiyor gibi düşünebilirsin

yenigeldim

80+ Silver
Kalori cinsinden bakmıyorum genelde ev yemekleri vesaire oluyor onun dışı hafta sonları sadece dışardan yiyorum

Bunu da keyfi yapmıyorum doktorumun demesine göre günde harcadığım enerjiyi karşılayacak kadar yemiyormuşum o yüzden böyle bir şey yaptım. Şu an ucu ucuna yetiyor gibi düşünebilirsin
Kalori hesabı yapmıyorsan bir kere yiyip kilo almıyorum dememen. Eğer gerçekten yiyorsan ve kilo almıyorsan bağırsakların ve hormon sisteminin bozuk olması gerekiyor. Bir an önce doktora git. Senin şimdi dediğini önceden ben de diyordum kilo alamıyorum vs. 60 kiloydum.78 im şimdi. Kalori sayıp spora gidersen alırsın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kalori hesabı yapmıyorsan bir kere yiyip kilo almıyorum dememen. Eğer gerçekten yiyorsan ve kilo almıyorsan bağırsakların ve hormon sisteminin bozuk olması gerekiyor. Bir an önce doktora git. Senin şimdi dediğini önceden ben de diyordum kilo alamıyorum vs. 60 kiloydum.78 im şimdi. Kalori sayıp spora gidersen alırsın.
Doğru bilgi böyle ürünler sadece takviye olur kalori hesabı yapıp günlük kalori ihtiyacından 500 kalori daha fazla alınırsa kilo almış olacaktır he yine de olmuyorsa bazı insanların metabolizması çok hızlı yağ yakıyor onun için ise çeşitli ek gıdalar alınabilir

Adını yazmayacaksın ki. Karşıyla anlaşmalı olduğu için. oyun kumandası vs yaz sat. bir şey olmaz. açıp içine bakmayacaklar.
Ağır ve büyük koli 😄 yaklaşık 3 kilo vs var birde koli büyük sıkıntı olmazsa ben gönderirim problem yok

yenigeldim

80+ Silver
Doğru bilgi böyle ürünler sadece takviye olur kalori hesabı yapıp günlük kalori ihtiyacından 500 kalori daha fazla alınırsa kilo almış olacaktır he yine de olmuyorsa bazı insanların metabolizması çok hızlı yağ yakıyor onun için ise çeşitli ek gıdalar alınabilir

Ağır ve büyük koli 😄 yaklaşık 3 kilo vs var birde koli büyük sıkıntı olmazsa ben gönderirim problem yok
sadece kargo kodu veriyor. bakmıyorlar bir şey olmaz.

MOON_MVR

80+ Bronze
Yediğim yemeklere damlatmam için bir yağ benzeri bişi veriyor genelde yediğim yemeğin üstüne damlatıyorum ekşi bir tadı var.
Onun dışında çocukken kullandığımız tüp içinde sarelleler vardı bakkallardan alır emerdik o mantıkda bir yer var onu da her yemekten önce kullanıyorum.

Benim sorunum şu yediğim yemek masadan kalktıktan max 10 hadi taş çatlasın 15 dakika sonra tuvalete gidiyorum direk büyük tuvaletim gelmiş oluyor.
Bu bir dönem takribi ben 14 yaşlarında iken o kadar kısalmıştı ki süresi bazen yemeğin ortasında tuvalete gittiğim olduyordu bu kullandığım şeyler sayesinde azaldı o baya yemekten sonra 1 saat sonrasına kadar falan çıktı.

Top Bottom