Mahmut Yılmaz
80+ Silver
biliyorum biliyorum şaka yaptım afedersinizBeni hiç bilmiyorsun demek ki büyük kayıp
biliyorum biliyorum şaka yaptım afedersinizBeni hiç bilmiyorsun demek ki büyük kayıp
Hocam büyük linçlenirdiniz ucundan dönmüşsünüzbiliyorum biliyorum şaka yaptım afedersiniz
Kısmet artıkumarım ihtiyacı olan birine gider.
Yaw ver banaGüncelleme
Ürünü gönderemedim kargo parası 370tl çıktı onlara muhtemelen kargo paraları yüksek çıkacak ya elden biri alacak ya da kargo parasını verecek biri varsa ona verebilirim ürünü kutuya koydum boş duruyor sıfır fiyatı 500 TL ona göre alacak biri varsa dm den yazabilir.
Sende para var olmazYaw ver bana
Maddi durumu yetersiz birine vermek daha iyi olur öyle düşünüyorum he kimse alamazsa ileride kullanırım napim artıkYaw ver bana
Spor ile beraber yaparsan alırsın spor yapmazsan yağ olarak depolarsin kilolu biri olursunHocam Kilo Alamıyorum , Bu İşe Yararsa Alabilirim .
Hangi kargo hocam?Güncelleme
Ürünü gönderemedim kargo parası 370tl çıktı onlara muhtemelen kargo paraları yüksek çıkacak ya elden biri alacak ya da kargo parasını verecek biri varsa ona verebilirim ürünü kutuya koydum boş duruyor sıfır fiyatı 500 TL ona göre alacak biri varsa dm den yazabilir.
Aras sordum PTT de 250 den aşağı vermez en ufak dosya bile 150 TL ye gidiyor şehir içinde sen hesap etHangi kargo hocam?
PTT kargo diğerlerine göre biraz ucuz oluyor.