Neler Yeni

📢 BEDAVA GAİNER VERİYORUM 📢

Gif Man

80+ Gold
Spor ile beraber yaparsan alırsın spor yapmazsan yağ olarak depolarsin kilolu biri olursun

Spor Mu ? :kekw:

Sonuç Olarak Kilo Alıyorsun Hocam Sporla Veya Sporsuz Kilo Aldıktan Sonra Spor Basarız ;)

Bu Arada Kargo Parasını Ben Çözdüm 🧠 Bedava .

Trol Face Test Sticker - Trol Face Test Stickers

Recepivedik GIF - Recepivedik GIFs

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Spor Mu ? :kekw:

Sonuç Olarak Kilo Alıyorsun Hocam Sporla Veya Sporsuz Kilo Aldıktan Sonra Spor Basarız ;)

Recepivedik GIF - Recepivedik GIFs
Kilo vermek kadar zor bişey yok aman diyim ben verene kadar neler çektim bir bilsen şimdi çok şükür kurtuldum daha Allah'ın izniyle görmek istemiyorum yağ vs

Gif Man

80+ Gold
Kilo vermek kadar zor bişey yok aman diyim ben verene kadar neler çektim bir bilsen şimdi çok şükür kurtuldum daha Allah'ın izniyle görmek istemiyorum yağ vs
Ben Veririm Metabolizmam Hızlı :)

Alacak Kişi Net Değilse Ben Kargo Olayını Çok Uyguna Halledip Alabilirim :p

yenigeldim

80+ Silver
Kalori Hesaplamadım Ama Ortalama 2-2,5 Alıyorumdur Belkim .
2-2.5 alıyorum diyorsan zaten kilo alamazsın.2700-2800 üstüne çıkacaksın ki kilo alasın. Gün içi hareket durumunu ve boy kilo ve yaşını bilmiyorum ama 2400 falan vücudun zaten kendi harcadığı. Üstüne koymazsan nasıl alacaksın?

Gif Man

80+ Gold
2-2.5 alıyorum diyorsan zaten kilo alamazsın.2700-2800 üstüne çıkacaksın ki kilo alasın. Gün içi hareket durumunu ve boy kilo ve yaşını bilmiyorum ama 2400 falan vücudun zaten kendi harcadığı. Üstüne koymazsan nasıl alacaksın?
Hocam Boy En Son 1.80'di :)

Top Bottom