📢 BEDAVA GAİNER VERİYORUM 📢

Spor ile beraber yaparsan alırsın spor yapmazsan yağ olarak depolarsin kilolu biri olursun

Spor Mu ? :kekw:

Sonuç Olarak Kilo Alıyorsun Hocam Sporla Veya Sporsuz Kilo Aldıktan Sonra Spor Basarız ;)

Bu Arada Kargo Parasını Ben Çözdüm 🧠 Bedava .

Trol Face Test Sticker - Trol Face Test Stickers

Recepivedik GIF - Recepivedik GIFs

Spor Mu ? :kekw:

Sonuç Olarak Kilo Alıyorsun Hocam Sporla Veya Sporsuz Kilo Aldıktan Sonra Spor Basarız ;)

Recepivedik GIF - Recepivedik GIFs
Kilo vermek kadar zor bişey yok aman diyim ben verene kadar neler çektim bir bilsen şimdi çok şükür kurtuldum daha Allah'ın izniyle görmek istemiyorum yağ vs

Kilo vermek kadar zor bişey yok aman diyim ben verene kadar neler çektim bir bilsen şimdi çok şükür kurtuldum daha Allah'ın izniyle görmek istemiyorum yağ vs
Ben Veririm Metabolizmam Hızlı :)

Alacak Kişi Net Değilse Ben Kargo Olayını Çok Uyguna Halledip Alabilirim :P

Kalori Hesaplamadım Ama Ortalama 2-2,5 Alıyorumdur Belkim .
2-2.5 alıyorum diyorsan zaten kilo alamazsın.2700-2800 üstüne çıkacaksın ki kilo alasın. Gün içi hareket durumunu ve boy kilo ve yaşını bilmiyorum ama 2400 falan vücudun zaten kendi harcadığı. Üstüne koymazsan nasıl alacaksın?

2-2.5 alıyorum diyorsan zaten kilo alamazsın.2700-2800 üstüne çıkacaksın ki kilo alasın. Gün içi hareket durumunu ve boy kilo ve yaşını bilmiyorum ama 2400 falan vücudun zaten kendi harcadığı. Üstüne koymazsan nasıl alacaksın?
Hocam Boy En Son 1.80'di :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,533
Üyeler
184,321
Son üye
crosshyper
Geri