- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet.istediğimiz zaman iptal edebiliyoruz değil mi
Evet.istediğimiz zaman iptal edebiliyoruz değil mi
Hırğız vaariyi konu olmuş, videosunu buradan bakarak çekerim![]()
Boostroid de var. (sanıyorum öyle yazılıyordu.)Kötü bilgisayarda oyun oynama olayı geforce now a özel değil miydi? Eski başlığa istinaden soruyorum.![]()
Aylık 150 lira falan istiyor. Çok. Canım Xcloud aylık 44.99 TL sadece. Üstelik oyuna ayrıca para vermeni istemiyor.Boostroid de var. (sanıyorum öyle yazılıyordu.)
Nisan sanırım.Süresi ne zamana kadar ?
Gfn dışındaki opsiyonlardan birisi olarak söyledim. Rdr oynatıyor. Bu servisler arasında benim de favorim Xcloud. Series S'le birlikte tam bir fiyat performans kombosu. İndirmeden oynamak çok çok büyük bir artı. Ama Tr'ye gelmesi lazım benim kullanmam için.Aylık 150 lira falan istiyor. Çok. Canım Xcloud aylık 44.99 TL sadece. Üstelik oyuna ayrıca para vermeni istemiyor.
VPN ile kullanabiliyorsunuz. İnternetinizin minimum 25 mbps olması lazım. 25 mpbs üstü rahat oynatıyor.Gfn dışındaki opsiyonlardan birisi olarak söyledim. Rdr oynatıyor. Bu servisler arasında benim de favorim Xcloud. Series S'le birlikte tam bir fiyat performans kombosu. İndirmeden oynamak çok çok büyük bir artı. Ama Tr'ye gelmesi lazım benim kullanmam için.
İşte vpn işleri bana tersVPN ile kullanabiliyorsunuz. İnternetinizin minimum 25 mbps olması lazım. 25 mpbs üstü rahat oynatıyor.
Canım yaptığın tek şey VPN aç. xcloud'a gir. VPN kapat. Oyna. Max 3 saniyelik iş yani. Edge veya Chrome'da sağda duruyor zenmate.İşte vpn işleri bana ters![]()
Maşallah.5 aylık verdi nitro