Başka link at sonra düzenlemeden o linke tıklayıp bunu yap. Bilgi olsun.
Önce örnek olarak bunu atim https://www.amazon.com.tr/Cooler-Ma...locphy=9056803&hvtargid=pla-783152559270&th=1
Sonra düzenlerken linke tıkla ordan ayarla link
Başka link at sonra düzenlemeden o linke tıklayıp bunu yap. Bilgi olsun.
Ben de 2.el ile uğraşmayı çok istiyorum ama ne sermaye var ne de aile izniÖncelikle herkese merhabaBugün aslında kimse hayrına vermiyor ama biraz emek ve pazarlama yaparak nasıl ücretsiz rx570 aldığımı anlatacağım linçlemeyin aga hemen öncellikle bana öneren @MuratTheFounderOfGariban ustama teşekkür ederim ona danışarak bu işe girdim ve kazandım.
Ben öncellikle 1 tane rx570 aldım 885 lira küsüratıyla yazıyorum ondan sonra niye bu kartı satamıyayım dedim ve ilana koydum 1-2 gün sonra 1150 den verdim bi kişiye ondan sonra aldığım kişide zaten 100 e yakın vardı aynı rigden çıkma bu kartlardan ben sonra 3 tane daha aldım 2550 liraya ve bu 3 karttan 2 sini 1250 liraya verdim şuan bir kart hâlâ bende orj bios atılması gerek uzun iş neyse yani burda 3 kart aldım 2 tanesini 2500 liraya verdim yani 1 kart bana ücretsiz gelmiş oldu mutluyum kim sevinmezkizaten beleş şeye
![]()
Bende para var 6-7 civarı burstan gelen ama pek harcatmıyorlar altın alıyorumO faktör önemli baya bende borç alarak yaptım babamdan yoksa bendede para yok
Aga bı tık clickbate ve hit kasma olabilir ama öylesine açtım yani ticaret olduğunu bende biliyorum— M.Ö. 8000 —
+ Beyler yeni bir şey icat ettim.
- Nedir?
+ Birbirimizden birşeyler alacağız ama karşılığında bir şey vereceğiz.
- Oha süpermiş adı ne?
+ Ticaret.
En zor satılan şehir olabilir Antalya şans evet ama ilanda 20 fov 500 hit vardı 10 dan fazla mesaj yarısının işlemcisi i3 2-3 . Nesildi beslemez diye boşa umutlandırmadım biri mini kasa idi sığmaz dedim falan filan yaniYaptığınız ticaret her şehir için uygun değil maalesef ve biraz da şans meselesi