Henry of Skalitz
80+
- Reaksiyon skoru
- 233
Kopyala yapıştır yorumundan daha komik değil emin ol.Yazdığınız yorumdan sonra bana bir gülme geldi.
Kopyala yapıştır yorumundan daha komik değil emin ol.Yazdığınız yorumdan sonra bana bir gülme geldi.
hocam aynı şeyi cyberpunkta yaptım 2 haftadır oynuyorumBilen birisi detaylı anlatabilir mi ?
Birisi öyle olmaz birisi ctrl c + ctrl v yapsan olur diyor.
Steamden Vac yemek nedir Allah aşkına?hata verir cracklaman lazım. İnternette witcher crack vardır ama direkt korsan indir gitsin. belli olmaz ama Anlaşılırsa Steamden direkt VAC yersin.
O yorumu benim yapmamam gibi bir sorun var ama...Kopyala yapıştır yorumundan daha komik değil emin ol.
VAC, Valve ile alakalı değil mi ya ?Steamden Vac yemek nedir Allah aşkına?
VAC ( Valve Anti Hile Sistemi)hata verir cracklaman lazım. İnternette witcher crack vardır ama direkt korsan indir gitsin. belli olmaz ama Anlaşılırsa Steamden direkt VAC yersin.
hata verir cracklaman lazım. İnternette witcher crack vardır ama direkt korsan indir gitsin. belli olmaz ama Anlaşılırsa Steamden direkt VAC yersin.
Bunun crack indirmekten ne farkı var ?DRM koruması olmadığı için CD Projekt Red'in oyunları kopyalanabiliyor bunun nasıl yapıldığını sordum.
Eğer düzgün şekilde indirmeyi biliyorsa bir şey olmazSonra birde reklam virüsü ve trojanlarla uğraşsın değil mi?
Virüs riski yokBunun crack indirmekten ne farkı var ?
VAC, Valve ile alakalı değil mi ya ?![]()
Steam Valve'nin olduğu için olabilir mi acaba?VAC ( Valve Anti Hile Sistemi)
DRM Free olan bir oyunda ve singleplayer bir oyundan niye VAC yesin