Ömer 34242432
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,812
Ben de ayni tepkiyi verdim, harbiden PuhahahahaPUHAHAHAHAHAHAHA
Ben de ayni tepkiyi verdim, harbiden PuhahahahaPUHAHAHAHAHAHAHA
Arkadaş konuştukça batıyor zatenhocam yalan gibi geldi
Hayır yemiyorsun, steam sadece bazi oyunlarda yaparsan bir şeyler yapıyor.Hayır. 2 liraya satılan dandik bağımsız yapıumcı oyunlarında başarım hilesi yapsan bile VAC'ı yersin.
tamam o zaman kardeşim sırf 15 lira vermemek için şekilden şekle girip hesabınızı yol geçen hanına çevirin.Hayır yemiyorsun, steam sadece bazi oyunlarda yaparsan bir şeyler yapıyor.
Ben destekliyorum yap gibi bir şey demedim, konuştukça batıyorsunuz.tamam o zaman kardeşim sırf 15 lira vermemek için şekilden şekle girip hesabınızı yol geçen hanına çevirin.
1.47 TL ye satılan bütün ZUP oyunlarında yaklaşık 5er saat İdle Master Kullandım başarım hilesi değil mi bu?Hayır. 2 liraya satılan dandik bağımsız yapıumcı oyunlarında başarım hilesi yapsan bile VAC'ı yersin.
15 lira verip vermemek bana kalmış lütfen sorumun cevabını bilmiyorsanız yazmayınız iyi günler.tamam o zaman kardeşim sırf 15 lira vermemek için şekilden şekle girip hesabınızı yol geçen hanına çevirin.
ee nerden geliyor bu kuyruk acın o zamanBen destekliyorum yap gibi bir şey demedim, konuştukça batıyorsunuz.
Ben destekliyorum yap gibi bir şey demedim, konuştukça batıyorsunuz.
Ayrıca ben senin kardeşin değilim, sadece drm free bir oyunu kopyalayıp bedava oynamak istiyor bunu yapınca hesabı yol geçen hana donusmuyor.tamam o zaman kardeşim sırf 15 lira vermemek için şekilden şekle girip hesabınızı yol geçen hanına çevirin.
Hocam direkt dosyaları başka bir yere kopyalayıp hatta kopyalamasanız bile iade ettikten sonra oyunun dosyalarındaki .exe uzantılı dosyadan çalıştırabilirsiniz.15 lira verip vermemek bana kalmış lütfen sorumun cevabını bilmiyorsanız yazmayınız iyi günler.
Benden gelmiyor.ee nerden geliyor bu kuyruk acın o zaman
Teşekkürler şu cevap işteHocam direkt dosyaları başka bir yere kopyalayıp hatta kopyalamasanız bile iade ettikten sonra oyunun dosyalarındaki .exe uzantılı dosyadan çalıştırabilirsiniz.
Evet yaa ne boş yapmışssınızTeşekkürler şu cevap işte![]()