Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,868
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyordum teşekkürler.Steam Valve'nin olduğu için olabilir mi acaba?
Bilmiyordum teşekkürler.Steam Valve'nin olduğu için olabilir mi acaba?
Vac valve oyunları için geçerli değil mi ?Steam Valve'nin olduğu için olabilir mi acaba?
Ben de korsan karşıtıyım ancak bu konu kuralları çiğnemiyor. Konu içerisinde herhangi bir korsan link paylaşımı yok.@Emir Aydın konu direk crack önerisine girmiyor mu? Yada onun gibi bir şeye![]()
Cracklamesini bilene artık o da. biz de eski crackçiyiz. Şimdi işim olmaz ama eskiden bir tane orjinal oyunum olmazdı. Gidip neydü belirsiz sitelerden de indirmiyordum oyunlarımı.Sonra birde reklam virüsü ve trojanlarla uğraşsın değil mi?
Ezbere konuşuyor işte VAC' i Permanently ban olarak algılıyor arkadaş. xDVAC ( Valve Anti Hile Sistemi)
DRM Free olan bir oyunda ve singleplayer bir oyundan niye VAC yesin
PUHAHAHAHAHAHAHAhata verir cracklaman lazım. İnternette witcher crack vardır ama direkt korsan indir gitsin. belli olmaz ama Anlaşılırsa Steamden direkt VAC yersin.
Oyun Valve'ınmı?Steam Valve'nin olduğu için olabilir mi acaba?
Dostum dosyaları kopyalasam oluyor mu direkt ?hocam aynı şeyi cyberpunkta yaptım 2 haftadır oynuyorum
Uhhh, hayatımda bundan daha saçma bir sebep görmedim, madem bilmiyorsunuz konuşmayın bence.Steam Valve'nin olduğu için olabilir mi acaba?
Allah aşkına bana bir profil linki atarmısın bu yüzden VAC yiyenEzbere konuşuyor işte VAC' i Permanently ban olarak algılıyor arkadaş. xD
aynn masaüstüne attım direkDostum dosyaları kopyalasam oluyor mu direkt ?
Hayır. 2 liraya satılan dandik bağımsız yapıumcı oyunlarında başarım hilesi yapsan bile VAC'ı yersin.Vac valve oyunları için geçerli değil mi ?
hocam yalan gibi geldiAllah aşkına bana bir profil linki atarmısın bu yüzden VAC yiyen