Bay Kunduz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,301
Bu arada paranızı geri beklemek istemezseniz vesaire siz 0 hesap açın ben verebilirim isterseniz oyunu.Teşekkürler şu cevap işte![]()
Bu arada paranızı geri beklemek istemezseniz vesaire siz 0 hesap açın ben verebilirim isterseniz oyunu.Teşekkürler şu cevap işte![]()
Ya öyle şey olduğunu keşke önceden bilseydim yaaa iade ettim ve para kalmadıHocam direkt dosyaları başka bir yere kopyalayıp hatta kopyalamasanız bile iade ettikten sonra oyunun dosyalarındaki .exe uzantılı dosyadan çalıştırabilirsiniz.
Hemen gerekmiyo teşekkürlerBu arada paranızı geri beklemek istemezseniz vesaire siz 0 hesap açın ben verebilirim isterseniz oyunu.
Bu birçok oyunda oluyor denedim onayladım. HOI4 EU4'te de çalışmıştı.Ya öyle şey olduğunu keşke önceden bilseydim yaaa iade ettim ve para kalmadı![]()
Tamamdır iyi akşamlar.Hemen gerekmiyo teşekkürler![]()
DRM koruması olmayan oyunların listesi falan var mı ?Bu birçok oyunda oluyor denedim onayladım. HOI4 EU4'te de çalışmıştı.
Bütün cdr project oyunlarında oluyor mu ?Bu birçok oyunda oluyor denedim onayladım. HOI4 EU4'te de çalışmıştı.
İnternette bulabilirsiniz diye düşünüyorum ama bir fikrim yok maalesef.DRM koruması olmayan oyunların listesi falan var mı ?
Olması lazım.Bütün cdr project oyunlarında oluyor mu ?
Onla mı uraşcamAllah aşkına bana bir profil linki atarmısın bu yüzden VAC yiyen
Oluosa ben Witcher 2' nin dosyalarını alayımBütün cdr project oyunlarında oluyor mu ?
Komiksin heOnla mı uraşcam
Hocam oluyo sanırım keşke zamanında witcher 3 ü iade etmeseydimOluosa ben Witcher 2' nin dosyalarını alayım
Bu bir iltifat mı ?Komiksin he
Sağlık olsun be hocam. Bir şey olmaz indirimde çok ucuz oluyor alırsın halledersin hemenHocam oluyo sanırım keşke zamanında witcher 3 ü iade etmeseydim![]()
Kendin kırmış oluyorsun ve kendini hekir sanıyorsun sonra şirket kurup elon muskla yarışıyosun (!)Bunun crack indirmekten ne farkı var ?
Cmd'ye color a yazınca olur gibiKendin kırmış oluyorsun ve kendini hekir sanıyorsun sonra şirket kurup elon muskla yarışıyosun (!)