Neler Yeni

Bedelli askerlik ödememi yaptım sisteme düşmedi

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
En Türk En Asker Olma İle Alakası yok bak ben ne diyorum boşuna para vermeye gerek yok zaten 1-3 ay hastaysan ameliyatlık durumun falan varsa derken gidiyo e izinleri falanda kat zaten askerliğin yarısı bitmiş oluyo devamlı bir işin varsa devredemiyorsan evet bedelli yaparsın ama normal çalışan biriysen asgari ücret veya aylık 20-25k.para ile yine değmez o kadar ayda ha eşşek gibi çalışıp üstüne askere gitmişsin ha askeriyede dediğim gibi yatmışsın ne fark eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 senem var sınavlarına katılmak için ama içine girdiğim oldu ortamı biliyorum yatış komutanların eziyeti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şimdi subaylık.mı istiyorum herkes subay olcak mı dedim sen nasıl bir insansın beynin söylemiş olduklarımı analiz edemiyor mu kimi aşşağılar dalga geçer şekilde konuşuyorsun sen haddini bil canımı sıkma
1-3 ay hasta yada ameliyatlık durumla askerlik hızlı geçmiyor. Özellikle acemi birliğinde herkes hasta oluyor ve insan çok zorlanıyor. Hasta olunca da yat sütünü iç dinlen demez kimse askeriyede. Çıkarsın verilen görev ne ise onu yaparsın tuvalet mi temizlersin mıntıka mı yaparsın ağaca durarak akşama kadar tekmil mi verirsin ne söylenirse emir yapacaksın. Ayrıca ne ameliyatından bahsediyorsun ki? Kolay kolay yapılan bir işlem değil bu. Bu söylediklerim er olarak geçerli tabi. ast olarak uzun dönem askerlik çıkarsa memur gibi takılıp askerliğini bitiriyorsun. İstisnalar vardır elbet.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Arda doğan
1-3 ay hasta yada ameliyatlık durumla askerlik hızlı geçmiyor. Özellikle acemi birliğinde herkes hasta oluyor ve insan çok zorlanıyor. Hasta olunca da yat sütünü iç dinlen demez kimse askeriyede. Çıkarsın verilen görev ne ise onu yaparsın tuvalet mi temizlersin mıntıka mı yaparsın ağaca durarak akşama kadar tekmil mi verirsin ne söylenirse emir yapacaksın. Ayrıca ne ameliyatından bahsediyorsun ki? Kolay kolay yapılan bir işlem değil bu. Bu söylediklerim er olarak geçerli tabi. ast olarak uzun dönem askerlik çıkarsa memur gibi takılıp askerliğini bitiriyorsun. İstisnalar vardır elbet.
Ben kendi kuzenimdende gördüm hasta ayağına giderekten izni işte ziyarete gelenleri falan derken 6 ayı su gibi geçirdi ben sadece kendi düşüncemi sundum ve fikrimi beyan ettim gereksiz olduğunu söyledim ama kendi düşüncemle dedim bakın hani iyice ısrar ederseniz bu konuyu 2.bir konuya tam anlamıyla açıklayarak taşırım sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,831
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom