Bizde aramayı hiç adam akıllı yapmadılar girişte sonra koğuş araması falan oldu bir sürü kişi yakalandı hepsi yedi cezayıHocam zaten 20 gün yapıcan yakalanırsan bedelsizlerle aynı çıkarsın boşa para verdiğinle kalırsın arıyorlar girişte alet le
Bizde aramayı hiç adam akıllı yapmadılar girişte sonra koğuş araması falan oldu bir sürü kişi yakalandı hepsi yedi cezayıHocam zaten 20 gün yapıcan yakalanırsan bedelsizlerle aynı çıkarsın boşa para verdiğinle kalırsın arıyorlar girişte alet le
Benim babamı çok dövmüşler kurallar değişti sanırımYok dayak falan yok kimse öyle bişey yapamaz da en fazla azar yersin tutanak tutarlar askerlik uzar herkes eve giderken arkalarından bakarsın
Koğuş aramasında benim taktiklerim var hayatta yakalıyamazlar mesela lisedeyken akıllı telefon yasaktı tuşlu serbestti bende herzaman yanımda tuşlu telefon bulundururdum arama yaptılar tuşlu telefon var dedim gösterdim aramadan geçti müdür vs :dBizde aramayı hiç adam akıllı yapmadılar girişte sonra koğuş araması falan oldu bir sürü kişi yakalandı hepsi yedi cezayı
Tanıdık olması lazım dayım telefon soktu bedeli olduğu için bişey olmadı adamlar dürüm söylüyorduAğalar bedelli askere gidecem telefonu apış arama sokup kapıdan girebilirmiyim tanık olduğunuz girebilen varmı bu şekilde?
Hacı gideceğin yer lise değil mahkeme kararıyla arama yapıyorlar koğuş araması ve üst araması koğuş aranırken sen orda olmuyorsun telefonu saklayacak yer yok üstünde olsa üst aramasında yakalanırsın hiç riske girmeye değmez inan banaKoğuş aramasında benim taktiklerim var hayatta yakalıyamazlar mesela lisedeyken akıllı telefon yasaktı tuşlu serbestti bende herzaman yanımda tuşlu telefon bulundururdum arama yaptılar tuşlu telefon var dedim gösterdim aramadan geçti müdür vs :d
Hocam askerde öyle olmuyor maalesef arkadaşım gitti yeni acemi birliğindeyken birkaçını yakalamışlardı ne yaptıklarını tam hatırlamıyorum ancak sonları çok iyi değildi (dayak manasında demiyorum) hiç bulaşmayın 1 ay boyunca kapalı kalsın geldiğinizde biraz daha fazla mesai yapar aradaki açığı olabildiğince kapatırsınızKoğuş aramasında benim taktiklerim var hayatta yakalıyamazlar mesela lisedeyken akıllı telefon yasaktı tuşlu serbestti bende herzaman yanımda tuşlu telefon bulundururdum arama yaptılar tuşlu telefon var dedim gösterdim aramadan geçti müdür vs :d
Reis sakin ol askerde seni çok yıpratmışlar herhalde :dYa arkadaş ne boş yaptın, git Allah aşkına bi girmeye çalışta. e-ticaretin 1 ay kapancağına 6 ay kapansında gör. Parandanda ol gör. Birde seni orada öyle bi öperler ki yaptıracakları işler vs hergünün keşkeyle geçer.
Siz bedelli diye insanlarıda orada temiz falan sanmayın he, tuvalete .ıçmayı bilmeyen adamların b.kunu temizliceksin absürt işler yapcaksın.
Tamamen katılıyorum keşke dayak yeseydim dedirtirler adamaYa arkadaş ne boş yaptın, git Allah aşkına bi girmeye çalışta. e-ticaretin 1 ay kapancağına 6 ay kapansında gör. Parandanda ol gör. Birde seni orada öyle bi öperler ki yaptıracakları işler vs hergünün keşkeyle geçer.
Siz bedelli diye insanlarıda orada temiz falan sanmayın he, tuvalete .ıçmayı bilmeyen adamların b.kunu temizliceksin absürt işler yapcaksın.
dostum telefonu koyabileceğin bir delik bile kalmıyor arama sırasında bakmadıkları sana hangi telefonu kullanıyon aa tuşlumu tamam demiyorlar yataklar bile ters çevriliyorKoğuş aramasında benim taktiklerim var hayatta yakalıyamazlar mesela lisedeyken akıllı telefon yasaktı tuşlu serbestti bende herzaman yanımda tuşlu telefon bulundururdum arama yaptılar tuşlu telefon var dedim gösterdim aramadan geçti müdür vs :d
Senin bence bedelli değil en az 6 ay yapman lazımReis sakin ol askerde seni çok yıpratmışlar herhalde :d