Ama en sonuncusunda yeni bir tane yap . Rol yap ıkın sanki zorlanıyormuşsun gibi .Bir kərə şınav çək sonra onu kopyalayıp birleştir bir sürü yap .YTD (!)
galiba aynı öğretmene denk gelmişizÖğretmen egosu çok itici, özellikle düşük puanlı derslerin öğretmenlerinin egosu. Bizim bi' hoca vardı, koşamazdı bile ama bizden min. 30 şınav beklerdi.
Video ise doğru karelerde videoyu kesereknasıl kolayca yapabilirim bence yaşıma göre çok yüksek bir rakam pandemiden dolyı kendimi yemeğe verdiğim için kilo aldım
Bana daTabi hocam
video halinde yapıcaksan 2 3 tane sınav çek onları ayrı ayrı al videolara al sonra arka arkaya koy kopyala yapıstır yap anlamaznasıl kolayca yapabilirim bence yaşıma göre çok yüksek bir rakam pandemiden dolyı kendimi yemeğe verdiğim için kilo aldım
5er tane yap sürekli editle devam ettirnasıl kolayca yapabilirim bence yaşıma göre çok yüksek bir rakam pandemiden dolyı kendimi yemeğe verdiğim için kilo aldım
Hocam banada atabilirmisiniz çok zayıfım ama yinede daha çok zayıf olup yediğim yemekleri azaltıp yediğim yemeklerin parasını bir kenara atıp ekran kartına para biriktirmek istiyorumTabi hocam