Ben robot isimli bir kitap var isac asimovun. Farklı robot hikayeleri geçiyor. Ben daha tamamini bitirmedim ama çok ilgi çekici bir kitap. Tavsiye ederim.O tarz çok bana uymuyor ama gene de teşekkürler
Ben robot isimli bir kitap var isac asimovun. Farklı robot hikayeleri geçiyor. Ben daha tamamini bitirmedim ama çok ilgi çekici bir kitap. Tavsiye ederim.O tarz çok bana uymuyor ama gene de teşekkürler
Anladım hocam zaten daha çok türk edebiyatımı diyorlar ona tam bilmiyorum ama en son Doğunun Limanlarını okumuştum ondan önce Kürk Mantolu Madonna ondan önce Son Ada yani bu tarzı daha çok seviyorumKitap okuyacaksan eğlence kitapları okumanı önermem. Bilgi içeren kitapları okumanı öneririm. İletişimin Altın Kuralları, Alışkanlıkların Gücü kitapları size önereceğim en iyi kitaplardır. Hayatta kalma türünü seviyorsan Joelle Charbonneau'dan Test serisini öneririm.
Haydi bende tüm sırlarını veriyorum bir kitap var hayatta soylenem ama sana da soylemicemArkadaşlar merhabalar yeni kitaba başlayacağım ama karar veremedim beğendiğiniz kitaplar varsa yazarmısınız
Onları değilde Sultanmuratla Cemileyi okudumCengiz Aytmatov'dan Elveda Gülsarı ve Toprak Ana'yı öneririm, okumuşsundur muhtemelen.
Aklımda psikoloji romanlarına da başlamak vardı muhtemelen bunlar psikoloji romanları. Tavsiye için teşekkürlerHaydi bende tüm sırlarını veriyorum bir kitap var hayatta soylenem ama sana da soylemicem
Bilinçaltının gücü
Dost kazanma psikolojisi
Alışkanlıkların gücü
Dikili ilişkiler
Zafer sizlanarak kazanılmaz
Rus edebiyatı'nın büyük yazarlarından olan Grugory Petrov'dan Beyaz Zambaklar Ülkesinde adlı kitabı da tavsiye ederimAnladım hocam zaten daha çok türk edebiyatımı diyorlar ona tam bilmiyorum ama en son Doğunun Limanlarını okumuştum ondan önce Kürk Mantolu Madonna ondan önce Son Ada yani bu tarzı daha çok seviyorum
Halide edip adıvar ateşten gömlekArkadaşlar merhabalar yeni kitaba başlayacağım ama karar veremedim beğendiğiniz kitaplar varsa yazarmısınız
sadece tarih barındırmıyorNedense tarih kitaplarını çok sevemiyorum gene de yorumunuz için teşekkürler
Listeme ekledimMetro serisi...
En sevdiğim bilim-kurgu roman serisidir. Aynı zamanda bana roman okumayı sevdirmişlerdir; Metro 2033, Metro 2034 ve Metro 2035...
Anlatılan hikaye boyunca okuyucuyu atmosferin içine sokabilen. Gerektiği zaman gerilim ve belirsizlik duygusunu bir filmden daha iyi hissettirebilen harika kitaplar gerçekten de...