Neler Yeni

Beğendiğiniz Kitap Önerisi

bella

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Salih Sefa Eri
O tarz çok bana uymuyor ama gene de teşekkürler :)
Ben robot isimli bir kitap var isac asimovun. Farklı robot hikayeleri geçiyor. Ben daha tamamini bitirmedim ama çok ilgi çekici bir kitap. Tavsiye ederim.

efay144

80+ Silver
Kitap okuyacaksan eğlence kitapları okumanı önermem. Bilgi içeren kitapları okumanı öneririm. İletişimin Altın Kuralları, Alışkanlıkların Gücü kitapları size önereceğim en iyi kitaplardır. Hayatta kalma türünü seviyorsan Joelle Charbonneau'dan Test serisini öneririm.
Anladım hocam zaten daha çok türk edebiyatımı diyorlar ona tam bilmiyorum ama en son Doğunun Limanlarını okumuştum ondan önce Kürk Mantolu Madonna ondan önce Son Ada yani bu tarzı daha çok seviyorum

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Arkadaşlar merhabalar yeni kitaba başlayacağım ama karar veremedim beğendiğiniz kitaplar varsa yazarmısınız
Haydi bende tüm sırlarını veriyorum bir kitap var hayatta soylenem ama sana da soylemicem
Bilinçaltının gücü
Dost kazanma psikolojisi
Alışkanlıkların gücü
Dikili ilişkiler
Zafer sizlanarak kazanılmaz

efay144

80+ Silver
Cengiz Aytmatov'dan Elveda Gülsarı ve Toprak Ana'yı öneririm, okumuşsundur muhtemelen.
Onları değilde Sultanmuratla Cemileyi okudum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haydi bende tüm sırlarını veriyorum bir kitap var hayatta soylenem ama sana da soylemicem
Bilinçaltının gücü
Dost kazanma psikolojisi
Alışkanlıkların gücü
Dikili ilişkiler
Zafer sizlanarak kazanılmaz
Aklımda psikoloji romanlarına da başlamak vardı muhtemelen bunlar psikoloji romanları. Tavsiye için teşekkürler :)

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Anladım hocam zaten daha çok türk edebiyatımı diyorlar ona tam bilmiyorum ama en son Doğunun Limanlarını okumuştum ondan önce Kürk Mantolu Madonna ondan önce Son Ada yani bu tarzı daha çok seviyorum
Rus edebiyatı'nın büyük yazarlarından olan Grugory Petrov'dan Beyaz Zambaklar Ülkesinde adlı kitabı da tavsiye ederim

efay144

80+ Silver
Rus edebiyatı'nın büyük yazarlarından olan Grugory Petrov'dan Beyaz Zambaklar Ülkesinde adlı kitabı da tavsiye ederim
2 3 Sefer başlamaya kalktım ama nedense bir türlü başlayamadım iyi oldu hatırlatmanız.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Metro serisi...
En sevdiğim bilim-kurgu roman serisidir. Aynı zamanda bana roman okumayı sevdirmişlerdir; Metro 2033, Metro 2034 ve Metro 2035...
Anlatılan hikaye boyunca okuyucuyu atmosferin içine sokabilen, gerektiği zaman gerilim ve belirsizlik duygusunu bir filmden daha iyi hissettirebilen harika kitaplar gerçekten de...

efay144

80+ Silver
Metro serisi...
En sevdiğim bilim-kurgu roman serisidir. Aynı zamanda bana roman okumayı sevdirmişlerdir; Metro 2033, Metro 2034 ve Metro 2035...
Anlatılan hikaye boyunca okuyucuyu atmosferin içine sokabilen. Gerektiği zaman gerilim ve belirsizlik duygusunu bir filmden daha iyi hissettirebilen harika kitaplar gerçekten de...
Listeme ekledim(y)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy
Top Bottom