cobretti
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,173
Hayvan Çiftliği ,1984Arkadaşlar merhabalar yeni kitaba başlayacağım ama karar veremedim beğendiğiniz kitaplar varsa yazarmısınız
Hayvan Çiftliği ,1984Arkadaşlar merhabalar yeni kitaba başlayacağım ama karar veremedim beğendiğiniz kitaplar varsa yazarmısınız
Arkadaşlar merhabalar yeni kitaba başlayacağım ama karar veremedim beğendiğiniz kitaplar varsa yazarmısınız
"Komplo" 500 sf mi neydiArkadaşlar merhabalar yeni kitaba başlayacağım ama karar veremedim beğendiğiniz kitaplar varsa yazarmısınız
Okudum hocam onuHayvan Çiftliği ,1984
Sherlockun 1 kitabını okumuştum başlar da zevkliydi ama sonlara doğru beynimin yandığını hissettim(küçükken okuduğum içinde olabilir)Sherlock Holmes serilerini ucuza bulabiliyorsun biraz araştır derim.
milli mücadele yılında bir yaralı askerin hayatı akrabalarının arasında geçen olaylar çok sürükleyici bir kitap8deyken paragraf sorularında hep özeti geçiyordu milli mücadeleyi konu alan bir kitap değil mi?
Deli kurtu okumanı öneririm.Arkadaşlar merhabalar yeni kitaba başlayacağım ama karar veremedim beğendiğiniz kitaplar varsa yazarmısınız
Anladım hocam o zaman ona da bakarımmilli mücadele yılında bir yaralı askerin hayatı akrabalarının arasında geçen olaylar çok sürükleyici bir kitap