Akagami no shanks
80+ Bronze
Soru başlıkta
başlıkta soru yok
Haklısınız. pardon. Discordda kod ile mesaj yazmak istiyorum fakat bunu bot olmayan insan hesabıyla yamak istiyorum. Nasıl yapabilirimNe dediğini gram anlamadım.
kod ile mesaj yazmak?Haklısınız. pardon. Discordda kod ile mesaj yazmak istiyorum fakat bunu bot olmayan insan hesabıyla yamak istiyorum. Nasıl yapabilirim
Eğer bir kanala YouTube videosu çektiğinizde falan atıcaksanız link kopylayıp atabilirsiniz?Haklısınız. pardon. Discordda kod ile mesaj yazmak istiyorum fakat bunu bot olmayan insan hesabıyla yamak istiyorum. Nasıl yapabilirim
Eğer bir kanala YouTube videosu çektiğinizde falan atıcaksanız link kopylayıp atabilirsiniz?
kod ile mesaj yazmak?
Hayır bir botta afk kalıcagım oto clicker ile yaparsam ban atıyorDiscord'dan düzgünce mesaj yazabilirsin kanka.
Çok sağol hocam artık Owo botta milyarder olacağımDiscord'ta mesaj atmadan önce bir web traffic capture uygulaması ile trafiği takip et. Tam mesaj attığın sırada oluşan POST isteğini yakala. Bu istekte oluşan Headerleri ve Cookieleri kaydet. C#'ta (bildiğin herhangi bir dil de olabilir. Ama arayüz yapman gerekicek, c# ile direkt winforms kullanabilirsin.) httprequest ve client metotlarını kullanarak bir istek oluştur. Header ve cookileri yakaladığın istekteki gibi yap (Kopyala yapıştır.).
POST ile gönderilen veride mesaj kısmını c#'ta bir textboxa bağla. Bir buton ekle ve bu buton mesaj gönderimini başlatsın. Otomatik aynı işlemi kaç saniye aralıklarla yapması gerektiği kısmını da timer ile halledebilirsin. (Kodlama ile yapacağını varsayarak anlattım. Farklı dillerde aynı mantıkla yapabilirsin. )
Hahaha hocam Allah iyiliğinizi versin Onun için item satış tarzı sitelerde bir program satıyorlardı aynı işlevi gören. Kodlayamazsanız ona bir bakabilirsiniz.Çok sağol hocam artık Owo botta milyarder olacağım