Benim Dediğim olurmu sizce tazminat açsam ?Yan hesap açıp ben de milletin sinirini bozacak yorumlar yazıyım, biri sövdüğünde şaaak dava, sonra da şaaaaak RTX 3090
Çocuk için değmez ama mahkeme kağıdı gibi bir şey yazdırın ve fotoğrafını çekip yollayın, korkudan dört köşe olur zatenİnstagramda bir posta yorum yazmıştım postun konusu gta 5 in açığı ile ilgiliydi bende yoruma şunu yazdım böyle kaç senelik oyunun hile gibi bir açığı olabilirmi yazmıştım adamlar doğru düzgün cevap yazmış
Değişin biri yoruma şey yazdı oyunu hiç oynamadığın çok belli bende 2014 senesinde bile ps3 ten gta 5 oynadığımı yazdım o da aynn 9 yaş velet seni tarzı bir şey yazdı bende senin ailene sabır diliyorum dedim
o da ailemiz aynı çünkü senin ***** (anneme sövdü kısacası) ss'ini aldım hesabının ss'ini aldım hala hesap ismi aynı yorumu silmiş ben bu çocuğa dava açabilirmiyim ? çünkü böylelerinden bıktım birisinin annesine sövmek ne demekmiş anlasın artık.
Adam Nerden Görsün Böyle Aklı Olmayan İnsanların Burda İşi Yok (düzenlerim)Silemezsin, konudaki mesajları moderatörlerden başka kimse silemez.
Uğraşacağına değmez ayrıca.
en kötü öyle yapacağımÇocuk için değmez ama mahkeme kağıdı gibi bir şey yazdırın ve fotoğrafını çekip yollayın, korkudan dört köşe olur zaten
Harbi Birisinin annesine söv Egoistpati canlı yayında açıyordu davayı annesine sövenlereAç ama uzun sürecektir. Umarım kazanırsın iyi bir para cezasına çarptırılır velet.
Bu sitede her şeyin kaydı tutuluyor ve dava anında tüm bilgileri vermek zorundalar, veremezlerse kabak site yönetimine patlar.Adam Nerden Görsün Böyle Aklı Olmayan İnsanların Burda İşi Yok (düzenlerim)
Uğraşma yazık çocuğa.Adam Nerden Görsün Böyle Aklı Olmayan İnsanların Burda İşi Yok (düzenlerim)
Mesaj otomatik birleştirildi:
en kötü öyle yapacağım
Harbi Birisinin annesine söv Egoistpati canlı yayında açıyordu davayı annesine sövenlere
Vazgeçtim Zaten Başka Zaman ki fake dava kağıdı hazırlayacağımBu sitede her şeyin kaydı tutuluyor ve dava anında tüm bilgileri vermek zorundalar, veremezlerse kabak site yönetimine patlar.
Hahaha inanılmaz iyi olay bu arada.
Bu arada zenginleşmek için kullanılmamalı yani ekran kartı alacağımı söylesem bile hiç bir şey olmaz onlara ne ?Bu sitede her şeyin kaydı tutuluyor ve dava anında tüm bilgileri vermek zorundalar, veremezlerse kabak site yönetimine patlar.
Çok iyi konu ahaha (Böyle olmasını istiyorum )
?Bu arada zenginleşmek için kullanılmamalı yani ekran kartı alacağımı söylesem bile hiç bir şey olmaz onlara ne ?
Çok iyi konu ahaha
neyi ? ekran kartı konusunu mu ??
Anlamadım.
neyi ? ekran kartı konusunu mu ?
Dava açıp ekran kartı alırım dememe mi dediniz?Bu arada zenginleşmek için kullanılmamalı yani ekran kartı alacağımı söylesem bile hiç bir şey olmaz onlara ne ?