yorgun_1adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Arkadaşlar merhaba. Ben bu forumu cidden yaşananlardan olup bitenlerden dolayı çok yorulduğum için açtım. Henüz daha 15 yaşında olmama rağmen bu yorgunluğu, halsizliği normal bulmuyorum. Her manada yorgunum. Hem duygusal hem fiziksel...
Yaşım yüzünden linçleyebilecek boş insanlar lütfen çıksın boş yorum yapmasınlar. Yapsalarda umrumda değil.
Genel olaraj ruh halim baygın, her şeyden bezmiş, hareketsiz, duygularını yaşayamayan hatta ağlayamayan birisiyim
Gözlerimin altlarının morardığını aynanın karşısına geçince rahatça görebiliyorum. Hayattan o kadar bıktım ki anlatamam. Hatta sözüm olmasa direk aklınıza gelen ilk şeyi yaparım. (Belki kurallardan ötürü ihlal yerse diye yazmadım.)
Inanın hiç bir şeye hevesim kalmadı. Bazı insanlar "zaten ergenin biri bu aşk acısından falan bir şeyler yaşıyor." Falan diyorlardır ama cidden sevgili işleri falan gram umrumda değil. Sadece üzerimdeki bu yorgunluğu, bezmişliği, duygusuzluğu, herkese yardım etme isteğini, harcanmışlık duygusunu, fazla düşünmeyi atmak istiyorum...
Şuanlık diyebileceklerim bu kadar. Sadece içimi dökmek için yazmak isterim...
Yaşım yüzünden linçleyebilecek boş insanlar lütfen çıksın boş yorum yapmasınlar. Yapsalarda umrumda değil.
Genel olaraj ruh halim baygın, her şeyden bezmiş, hareketsiz, duygularını yaşayamayan hatta ağlayamayan birisiyim
Inanın hiç bir şeye hevesim kalmadı. Bazı insanlar "zaten ergenin biri bu aşk acısından falan bir şeyler yaşıyor." Falan diyorlardır ama cidden sevgili işleri falan gram umrumda değil. Sadece üzerimdeki bu yorgunluğu, bezmişliği, duygusuzluğu, herkese yardım etme isteğini, harcanmışlık duygusunu, fazla düşünmeyi atmak istiyorum...
Şuanlık diyebileceklerim bu kadar. Sadece içimi dökmek için yazmak isterim...