kendine niye öyle diyorsun girmediğin derslerin konusunu tekrar la konu eksiklerini kapatArkadaşlar canlı derslerime girmediğim için müdür babamı aradı ve onlar şu anda bana çok kızgın gönüllerini nasıl alabilirim
(evet biliyorum ben bir salağım)
Zaten girmediğimde tonguç akademi izliyordumkendine niye öyle diyorsun girmediğin derslerin konusunu tekrar la konu eksiklerini kapat
Şu an almam lazım bir şey diyipDerslere girerek
Çok haklısın 7.sınıfımDerslere neden girmiyorsun ki?
Onlar senin için bunca yıl çabalamışlar sen oku iyi yerlere gel diye sende derslere girmemişsin gönülleri çok kırılmıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ders tekrarı yap derslerine çalış kaçıncı sınıfsın bu arada?
Anlık yapamazsın düzenli derslerine girersen ancak öyle alırsınAma dalga geçmen bir şey değiştirmez öneri verirsen daha iyi olur
7.sınıfta lgs için temelin atılır derslerine iyi çalışÇok haklısın 7.sınıfım
Zaten 1.5 hafta girmemiştimAnlık yapamazsın düzenli derslerine girersen ancak öyle alırsın
Ama tekrarları o yapmıştım yani eksiğim yok7.sınıfta lgs için temelin atılır derslerine iyi çalış
Neden canlı derslere girmediğini güzel bir şekilde açıklayarak. Sonuçta bir nedenin olmak zorunda değil mi?Arkadaşlar canlı derslerime girmediğim için müdür babamı aradı ve onlar şu anda bana çok kızgın gönüllerini nasıl alabilirim
(evet biliyorum ben bir salağım)