SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
Normal merak etme ama bunu hastalık seviyesine getirirsen sıkıntıTamam teşekkürler canım kardeşimmm. Normal yani dimi?
Etiket bildirimi gelmemiş bana. Gereksiz kafaya takmışsınEn baştan başlayalım. Birazcık eskilere gidelim ama. Geçen yıl ben p*rno izliyordum (şükür şu an bırakmış durumdayım). Ve sonra ben Telegram'da yerel gruplar diye bir şey buldum. Bunda E*cortlar kendi reklamlarını yapıyorlardı. Orada bir tanesinin yüzü aklımda kalmıştı. Adını sansürlü olarak vereyim. Adı B****** idi. Bugün de İstanbul'a gelirken dışarıyı izlerken şans eseri o kızı takside gördüm. En başta yanlış görmüşümdür deyip tekrar tekrar baktım ve harbi o kızdı. Bu beni etkiledi. Yani aklımdan çıkmıyor bugün görmem. Ben mi çok kafaya takıyorum?
@Che_ @Windows Vista Aşığı @veppi @Sirius Blackw @akpinaralper @Yusufx
Mesaj otomatik birleştirildi:
@pentiti
6.siniftami ciddi ?6.sınıfta ???
5 sıkıntı5 de izliyordum. Ama beş bitince bıraktım.
hocam siz sanırım bu konuda çok tecrübelisiniz her konuda spawn oluyorsunuzNormal merak etme ama bunu hastalık seviyesine getirirsen sıkıntı
Hayat şartları insanı olgun yapıyor hayat insana acımıyor öğretiyor sen istemesende öğreniyorsun bir sözüm var benimhocam siz sanırım bu konuda çok tecrübelisiniz her konuda spawn oluyorsunuz
doğrudur hocam siz çok kazık çaktınız sanırımHayat şartları insanı olgun yapıyor hayat insana acımıyor öğretiyor sen istemesende öğreniyorsun bir sözüm var benim
"Tecrübe Yediğimiz Kazıkların Neticesidir"
Çakmak değil yemek kazik burada hayatın gerçekleri anlamına geliyor hayatın hayat olduğunu gösteriyordoğrudur hocam siz çok kazık çaktınız sanırım
anladım hocam ama siz anlamadınızÇakmak değil yemek kazik burada hayatın gerçekleri anlamına geliyor hayatın hayat olduğunu gösteriyor