demircaNN
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Bence herkesin alabilecegi fiyat aralığı 4500 bu fiyatta olmalıeğer gerçekten kart 5600xt ise 6kyi bulabilir keşke bilebilsek
Bence herkesin alabilecegi fiyat aralığı 4500 bu fiyatta olmalıeğer gerçekten kart 5600xt ise 6kyi bulabilir keşke bilebilsek
Bilmiyorum storyde abi fazla düşük olmayacak dedi 4.5k da olabilir tabiBence herkesin alabilecegi fiyat aralığı 4500 bu fiyatta olmalı
Bence yine 5 k dan devam edecek ama bakalım tabi biz bakana kadat stok bitmezseBilmiyorum storyde abi fazla düşük olmayacak dedi 4.5k da olabilir tabi
Bence 5.5 k olabilir veya 6k tabi gorecez başka ipucular gelene kadarBence yine 5 k dan devam edecek ama bakalım tabi biz bakana kadat stok bitmezse
Abi 6k ya sistem almakta tmm da israf gibi geliyor monitorler 7.5k ekipman falan de 8.5k gider araba alırm bu fiyataBence 5.5 k olabilir veya 6k tabi gorecez başka ipucular gelene kadar
Haklısın monitörler aşırı pahalı alasın gelmedi 1197 ye wiewsonix. Var curvedi geçtim koca çerçeveli 6 ay önce 800 tlymis kara cumada , monitorunindirimli sistemlerde bile yüzde 50 zamAbi 6k ya sistem almakta tmm da israf gibi geliyor monitorler 7.5k ekipman falan de 8.5k gider araba alırm bu fiyata
Teknoloji firmaları bu kadar parayı nabıyor anlamiyorum Adam onceden 1 depo stok yapiyo x fiyata y fiyat olunca hemen fiyata aşırı abaniyorlarHaklısın monitörler aşırı pahalı alasın gelmedi 1197 ye wiewsonix. Var curvedi geçtim koca çerçeveli 6 ay önce 800 tlymis kara cumada , monitorunindirimli sistemlerde bile yüzde 50 zam
Dolar 10 kurus artıyor sistemler 10 kartı dolar düşüyor fiyatlarda aynı indirimi beklemekten başka çare kalmadıTeknoloji firmaları bu kadar parayı nabıyor anlamiyorum Adam onceden 1 depo stok yapiyo x fiyata y fiyat olunca hemen fiyata aşırı abaniyorlar
Stok sıkıntısı olmayacakmış...Bence yine 5 k dan devam edecek ama bakalım tabi biz bakana kadat stok bitmezse
1660S Tuf sorunlu değil. 1660to ve 1660 sorunlu.ordaki yazılar her Asus kutusunda olabilir belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hem zaten önceki sistem 5600 xt değilmiydi bence min. 1660 super olur onunda tufu sorunlu
Eger cikarsada böyle çıkar insallahBuarada Asus TUF Rx5600 XT evo kartı sorun giderilimş versiyondur.