Neler Yeni

Bench Presslerde kullanmak için bileklik önerisi

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed
Arkadaşlar fiyat performans bileklik arıyorum. İnternette aratırken alttaki iki modeli gördüm. İyi mi bilmiyorum yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

https://www.hepsiburada.com/musclec...li-paket-p-HBV00000QHFVC?magaza=Supplementler

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
Arkadaşlar fiyat performans bileklik arıyorum. İnternette aratırken alttaki iki modeli gördüm. İyi mi bilmiyorum yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

https://www.hepsiburada.com/musclec...li-paket-p-HBV00000QHFVC?magaza=Supplementler

kac bench atiyon

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardesim 60 80 bench atiyosan alma bosuna lazım degil yani
Benim genetik olarak bileklerim çok ince rahatsız oluyorum. İllaki şu zorbalığınızı yapacaksınız değil mi?
Nefret ediyorum sizin gibi insanlardan. İnstagramda 2 steroidliden manşet söz öğrenip sağa sola savuruyorsunuz.
Yazdığından çok yapıyorum, ayrıca seni de ilgilendirmez. Fitness alanında bilgili arkadaşlar varsa önerilerini beklerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Tufan Hazar Erdoğan
Hocam yukardaki arkadaş kaba bir dille yazmış biraz ama haklılık payı var bileklik veya dirseklik çok yüksek kilolarda sakatlanmanızı önlemek için kullanılır birde genelde serbest kilolarda yardımcı olur bende ince bilekten muzdaribim genetik yani yapacak bir şey yok fazla gelişmiyor. Ama tavsiyem ilk olanı almanız işinizi görür

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yukardaki arkadaş kaba bir dille yazmış biraz ama haklılık payı var bileklik veya dirseklik çok yüksek kilolarda sakatlanmanızı önlemek için kullanılır birde genelde serbest kilolarda yardımcı olur bende ince bilekten muzdaribim genetik yani yapacak bir şey yok fazla gelişmiyor. Ama tavsiyem ilk olanı almanız işinizi görür
Bakın hocam, ben 90kg 6-7 tekrar incline çalışıyorum. Düz bench te genelde %25 üstünü yapabilir insanlar yani 110 kg civarı. Yukarıda yazdım, bileklerim genetik olarak çok ince. Rahatsız oluyorum.

Ha diyelim ki 30kg ile çalışıyor olsaydım,
o durumda dahi eğer bilek inceliği durumu varsa ortapedik bir sorunun önüne geçmek için bileklik kullanımı normal olacaktır.

Yukarıdaki arkadaşa gelirsem, haklılık payı yok. Ortapedik sakatlık durumu söz konusu ise eldiven de, çekiş bilekliği de vs. vs. sporu daha sağlıklı kılacak her ekipman alınmalıdır. Bu tarz yorumları genellikle tıbbi eğitimi olmadan sadece vücut geliştirmenin genel kültürüne hakim internetteki steroidli birkaç influencer'ın "Eldiven takan g*ydir" gibi yorumlarına mağruz kalan insanlar yaptığını gözlemlemek mümkündür.

Ayrıca bu konuyu "arkadaşlar sizce eldiven almalı mıyım?" şeklinde açmadım. "Eldiven almaya karar verdim öneriniz var mı?" diye açtım.

Öneriniz için teşekkürler.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Yukaridaki arkadaslar gereksiz konusmus. zayif biri olup 20 kilo veya kütleli biri olup 50 kilo kaldiricak olursan bile bilegin o yükü agir olarak göreceği icin ek bir destek illa ki iyi gelir. Spor salonunda ne kadar ekipmanin varsa o kadar isine yarar. Fakat yine de söylemek isterim ki wrist wrap kullan ama ilerde bilegin hala gücsüz kalmamasi icin arada sirada birkac bilek hareketi yap. 2. linkteki kingsize bende var gayet güzel bi wrap.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,768
İsim
Selim

Antremanlar için bileklik öneriyorum ama tiktok Instagram da çıkan iğneli boş beleş insanların önerdiği antrenmanları yapma gelişmezsin 👍 Bench için düz eldiven değil de bileği de saran bileklikleri tercih et daha rahat hissedersin onun dışında da antrenman programın da bilek çalışması da ekleyin ve Bench presi serbest barla yapman daha iyi olur ve her antrenman öncesi çalışacağın bölgeyi düşük ağırlık ile ısıt ve esneme hareketleri yap benchte kilo artışı yaşarsın iyi antremanlar 💪💪💪

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed
Antremanlar için bileklik öneriyorum ama tiktok Instagram da çıkan iğneli boş beleş insanların önerdiği antrenmanları yapma gelişmezsin 👍 Bench için düz eldiven değil de bileği de saran bileklikleri tercih et daha rahat hissedersin onun dışında da antrenman programın da bilek çalışması da ekleyin ve Bench presi serbest barla yapman daha iyi olur ve her antrenman öncesi çalışacağın bölgeyi düşük ağırlık ile ısıt ve esneme hareketleri yap benchte kilo artışı yaşarsın iyi antremanlar 💪💪💪
Güzel kardeşim ben 2 yıldır düzenli spor yapıyorum. Şuan gittiğim salonun en güçlüsüyüm 120 kilo hayvan gibi adamım. Siz topluca şaka mısınız? Ya ben bu konuyu japonca mı açtım?
Bileklik önerisi istiyorum her gelen bir taktik, bir pt lik peşinde. Daha tek 1 tane bileklik öneren yok. Pişman oldum ya.
Tövbe tövbe.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukaridaki arkadaslar gereksiz konusmus. zayif biri olup 20 kilo veya kütleli biri olup 50 kilo kaldiricak olursan bile bilegin o yükü agir olarak göreceği icin ek bir destek illa ki iyi gelir. Spor salonunda ne kadar ekipmanin varsa o kadar isine yarar. Fakat yine de söylemek isterim ki wrist wrap kullan ama ilerde bilegin hala gücsüz kalmamasi icin arada sirada birkac bilek hareketi yap. 2. linkteki kingsize bende var gayet güzel bi wrap.
Kardeşim Allah razı olsun. Konuda bileklik önerisi veren, daha doğrusu okumayı ve anlamayı bilen tek kişisin. Teşekkürler.
Aktif olarak 6 aydır forearm izole olarak çalışıyorum.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,768
İsim
Selim
Güzel kardeşim ben 2 yıldır düzenli spor yapıyorum. Şuan gittiğim salonun en güçlüsüyüm 120 kilo hayvan gibi adamım. Siz topluca şaka mısınız? Ya ben bu konuyu japonca mı açtım?
Bileklik önerisi istiyorum her gelen bir taktik, bir pt lik peşinde. Daha tek 1 tane bileklik öneren yok. Pişman oldum ya.
Tövbe tövbe.

Kardeşim Allah razı olsun. Konuda bileklik önerisi veren, daha doğrusu okumayı ve anlamayı bilen tek kişisin. Teşekkürler.
Tövbe tövbe.

Sana tek atarım çocuk 😁 abilerinle düzgün konuş o bara oturursun çıkaramazlar bileklik tavsiyesi verdim zaten

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed
Sana tek atarım çocuk 😁 abilerinle düzgün konuş o bara oturursun çıkaramazlar bileklik tavsiyesi verdim zaten
Kardeşim ben 32 yaşında adamım. Neyin derdindesin? Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Bileklik tavsiyesi vermiyorsun. Sen PT lik taslıyorsun.
Eğer anlama kıtlığınız var ise (görünen o ki var) bu sizin probleminiz.

Okuma ve anlama sorunu olmayan ve body building alanında bilgili olan arkadaşlar: "Marka-model bileklik tavsiyesi istiyorum."
Lütfen bana kişisel program hazırlamadan kullandığınız bildiğiniz bir bileklik önerebilir misiniz?

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,347
İsim
Hakan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099