Neler Yeni

Benden Büyük Kıza Aşık Olmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Süleyman Seher
şu an 17 Yaşındayım Geçenlerde İnstagram Reelste Gezerken Güzel Bir Kız Geldi. Adeta Aşık Oldum. 3 4 Gecedir Rüyama Giriyor. Meraktan Araştırdım Kızı Facebook Twitter Tiktok falan Meğer Aynı İlçede Yaşıyormuşuz. Okuduğum Okulun Yanındaki Lisede Okuyormuş. En İyi Olanda Okuldaki Arkadaşımın Arkadaşı Olması Ancak Kızın Yaşını Bilmiyorum Daha Sormadım Ben 12 Geçtim Ancak Kız Mezun Oldu. şu an Üniversitede Tercih Yapacakmı Bilmiyorum. Sizce şu an Açılmalımıyım Yoksa 1 2 Sene Daha Bekleyip 20 li Yaşlardamı Açılmalıyım

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Hocam anladığıma göre kız sizi tanımıyor siz onu tanıyorsunuz açılsanız ne fayda eder önce bi konuşun tanışın baktın iyiye gidiyor açılırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Süleyman Seher
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam anladığıma göre kız sizi tanımıyor siz onu tanıyorsunuz açılsanız ne fayda eder önce bi konuşun tanışın baktın iyiye gidiyor açılırsın.
Eklemeyi Unuttum Aynı Kulüpteyiz Sporda Oda Tanıyor Beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ancak Unutmuş Olabilir 2020 De Aynı Spor Kulübündeydik Şimdi Kapandı Ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
şu an 17 Yaşındayım Geçenlerde İnstagram Reelste Gezerken Güzel Bir Kız Geldi. Adeta Aşık Oldum. 3 4 Gecedir Rüyama Giriyor. Meraktan Araştırdım Kızı Facebook Twitter Tiktok falan Meğer Aynı İlçede Yaşıyormuşuz. Okuduğum Okulun Yanındaki Lisede Okuyormuş. En İyi Olanda Okuldaki Arkadaşımın Arkadaşı Olması Ancak Kızın Yaşını Bilmiyorum Daha Sormadım Ben 12 Geçtim Ancak Kız Mezun Oldu. şu an Üniversitede Tercih Yapacakmı Bilmiyorum. Sizce şu an Açılmalımıyım Yoksa 1 2 Sene Daha Bekleyip 20 li Yaşlardamı Açılmalıyım
Büyük olması nı boşver ya müslüm gürses ile muhterem nurun arasında 21 yaş var

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ancak Unutmuş Olabilir 2020 De Aynı Spor Kulübündeydik Şimdi Kapandı Ama
Ha bu arada büyük olmasında sıkıntı yok zaten ama açılman için biraz daha iyi tanıman lazım mesela seni yarım yamalak tanıyan birisi sana açılsa kabul eder misin ben etmem şahsen.

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
kizi yemek icin sira bekleyen onlarca erkek vardir zaten mesajla olacak is degil.
ortami bulup sohbet muhabbet etmek lazim
ilgisini cekersen ilerler zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Süleyman Seher

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
1-2 seneye unutursun sen o kızı. Ayrıca o kız için üniversite tercihini değiştirme, değmez.

Top Bottom