Beni biri aradı yardım edin

Ekler

• Screenshot_20200714_025815.jpg
    Screenshot_20200714_025815.jpg
    17.8 KB · Hit: 51
Bunlar genelde kadın oluyor. Evlenip TC vatandaşlığı almaya çalışıyorlar. Ona göre sana kur yapıyor.

Fatura dan dolayı benide Rusya Brezilya ve Kanada dan aramislardi caldirip kapatiyorlar

Beni aradılar türkçe küfürü ingilizceye çevirip küfür ettim 30 dakika. sonra aramadılar 😅🤣

Sanirim teroristlerin tuzagina dusmussun. Verecegim hesap numarasina 500 lira gonder cozeriz 😂😝

Sanirim teroristlerin tuzagina dusmussun. Verecegim hesap numarasina 500 lira gonder cozeriz 😂😝
Geçen beni aradılar amerikadan ne dediyse duymadım küfürü türkçeden ingilizceye çevirdim 30 dakika sonra arayamadı

Geçen beni aradılar amerikadan şıngır mıngır dedi küfürü türkçeden ingilizceye çevirdim 30 dakika sonra arayamadı
Hmm.. şıngır mıngır dediyse sıkıntı. Sana uzaktan büyü yapmışlar. Şıngır mingir buyusu bu. Cok tehlikeli. Bunu orta cagda biseksuel tas firin ustalari yapardi sadece.

Hmm.. şıngır mıngır dediyse sıkıntı. Sana uzaktan büyü yapmışlar. Şıngır mingir buyusu bu. Cok tehlikeli. Bunu orta cagda biseksuel tas firin ustalari yapardi sadece.
duydum kadarıyla hocam. :) pek anlamadım. ama küfür ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,818
Üyeler
189,328
Son üye
yoklama
Geri