Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,543
BakAblamı ne yalan söyliyim yanımda aradılar japonyadannasıl oldu anlamadık adam hujaujasugaj diye konusuyodu
BakAblamı ne yalan söyliyim yanımda aradılar japonyadannasıl oldu anlamadık adam hujaujasugaj diye konusuyodu
Show Haber, Orta sonda yabancı bir kadınla evlendiBunlar genelde kadın oluyor. Evlenip TC vatandaşlığı almaya çalışıyorlar. Ona göre sana kur yapıyor.
açma sakın bir kere başıma geldi nasıl olduysa telefon faturası 500tl geldiShow Haber, Orta sonda yabancı bir kadınla evlendi![]()
Geçen beni aradılar amerikadan ne dediyse duymadım küfürü türkçeden ingilizceye çevirdim 30 dakika sonra arayamadıSanirim teroristlerin tuzagina dusmussun. Verecegim hesap numarasina 500 lira gonder cozeriz![]()
Hmm.. şıngır mıngır dediyse sıkıntı. Sana uzaktan büyü yapmışlar. Şıngır mingir buyusu bu. Cok tehlikeli. Bunu orta cagda biseksuel tas firin ustalari yapardi sadece.Geçen beni aradılar amerikadan şıngır mıngır dedi küfürü türkçeden ingilizceye çevirdim 30 dakika sonra arayamadı
duydum kadarıyla hocam.Hmm.. şıngır mıngır dediyse sıkıntı. Sana uzaktan büyü yapmışlar. Şıngır mingir buyusu bu. Cok tehlikeli. Bunu orta cagda biseksuel tas firin ustalari yapardi sadece.
Açamadım ki zatenSanirim teroristlerin tuzagina dusmussun. Verecegim hesap numarasina 500 lira gonder cozeriz![]()
Öyle bir şey yok.telefon uzağı olabilir mi? açmayın
telefon faturası kabarık olabilir açtığınızda
ben öyle olay yaşadım