abi ben sepete ekledim herşeyi girdim almadı yoksa ztn sıkıntı yokta bu yüzden üzülüyorum ztnFırsat ürünlerinde hızlı olan ürünü alır ,ürüne yetişemedin diye herhangi bir hak talebin olamaz.
Nasipte yokmuş deyip başka monitörlere bakman önerimdir.
Yine de belki müşteri hizmetleri müşteri memnuniyeti adına yardımcı olabilir ama bu da çok çok düşük bir ihtimal.
stok bitmiştir müq monitörevt arkadaşlar sepete ekledim ürünü çok ihtiyacımda vardı tam adresi girdim kart bilgilern, gircekken hata verdi attı lütfen yardımcı olur musunuz müşteri hizmetleri de saat dışı olduğu için açmadılar
yukarda dadediğim gibi ekeldim biligileri giridm almadıstok bitmiştir müq monitör
Tamam işte sen sepete ekleyince o ürünü ayırttın sayılmıyor ,sen ürünün satın alım işlemini tamamlarken senden daha hızlı olanlar ürünü bitirmiş olay bu kadar basit.yukarda dadediğim gibi ekeldim biligileri giridm almadı
bitmiştir işteyukarda dadediğim gibi ekeldim biligileri giridm almadı
abi sepete ekledim ve bilgileri herşeyi girdim ala bastım hata verdi o nasıl oldu peki?Tamam işte sen sepete ekleyince o ürünü ayırttın sayılmıyor ,sen ürünün satın alım işlemini tamamlarken senden daha hızlı olanlar ürünü bitirmiş olay bu kadar basit.
Şimdi 5 ekmek düşün 6 kişi düşün hepiniz sıraya girdiniz 5 ekmeği 5 kişi aldı sen de 6.sın.abi sepete ekledim ve bilgileri herşeyi girdim ala bastım hata verdi o nasıl oldu peki?
aga b anldm belki stok gelir ben yenileye durayım teeşkkürlerŞimdi 5 ekmek düşün 6 kişi düşün hepiniz sıraya girdiniz 5 ekmeği 5 kişi aldı sen de 6.sın.
Olay bu kadar basit yani sana ekmek kalmadı güzel insan.
Bu saatten sonra parasını versen de yok yani anlatabildim mi?
teşekkürer hepinize iyi akşamlarMaalesef tüm işlemler tamamlanmadan stok tükendiği için, sağlık olsun.
Sesli guldum kardesim ne guzel anlatmissinŞimdi 5 ekmek düşün 6 kişi düşün hepiniz sıraya girdiniz 5 ekmeği 5 kişi aldı sen de 6.sın.
Olay bu kadar basit yani sana ekmek kalmadı güzel insan.
Bu saatten sonra parasını versen de yok yani anlatabildim mi?