BenQ XL2546K Bu Fiyata daha iyisi alınır mı?

Reaksiyon skoru
60
Merhaba arkadaşlar. 4178 TL'ye benq xl2546k satılıyor hepsiburada da.Bu fiyata daha iyisi alınır mı?
Ana önceliği csgo, arada birde güncel aaa oyunlarını oynarım.
0.5 ms , antighosting gibi özelliklerinden dolayı bunu düşünüyorum.

Bu fiyata daha iyisi var mıdır?

Merhaba arkadaşlar. 4178 TL'ye benq xl2546k satılıyor hepsiburada da.Bu fiyata daha iyisi alınır mı?

0.5ms yi nasıl görüceksiniz?
4K monitör var Bu fiyata?

Hardcore bir espor oyuncusu isen evet almanda bir absürtlük yok hoş da bir ürün ama işte kendine bir sormalısın buna ihtiyacın var mı?

Ozaman bunu alma hocam gereksiz para harcıyorsunuz farkındamısınız?
demek istediğim 4 k çözünürlüklü bi monitör csgo da işe yaramaz, 1024 x 768 de blackbarlı oynuyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hardcore bir espor oyuncusu isen evet almanda bir absürtlük yok hoş da bir ürün ama işte kendine bir sormalısın buna ihtiyacın var mı?
hardcore kasmayı düşünüyorum, 2014 den beri aralıklarla oynadığm bi oyun fakat bu aralar ağırlık vermeyi düşünüyorum, sence csgo için daha iyisi varmıdır bu fiyata? csgo pro setuplara baktım 320 oyuncudan 300 ü benq kullanıyor, birçoğunda da xl2546 var

csgo içim 3000 tl bandında 240 hz monitorler yaterde artar cs çözünürlük oneli değil en önemli olan ms ile hz dir bide G sync onemli dir.

csgo içim 3000 TL bandında 240 hz monitorler yaterde artar cs çözünürlük oneli değil en önemli olan ms ile hz dir bide G sync onemli dir.
csgo için dyac+ özelliği var spray'de bulanıklığı önlüyo, 0.5 m olduğu için bunu seçtim.
gsync csgo için bi anlam ifade etmiyor

Geri