Neler Yeni

Benzin veya motorin fiyatları düşer mi ?

draxler

80+
Şöyle bir durum var.Şu anda pompadaki benzini adam 25tl'den almış.Yani brent petrolün fiyatı düşse bile en az 1-2 ay fiyatlar aynı seyredecektir.Çünkü adam 25 liradan aldığı mazotu 9 liradan satamaz(örnek olarak).Bu yüzden yurt dışı brent petrol fiyatları aniden düşse bile bir süre daha pahalılık devam edecektir,ancak fırsatçılık olmazsa .Eğer fırsatçılık olursa bu tablo çok daha kötü seyredebilir.
brent petrol fiyatı düşerse ki ukrayna rusya savaşı biterse oda düşecektir eylül-ekim gibi düşer mi ozaman fiyatlara yansır mı peki ?

Yolcuapo

80+
Ve lütfen bazı kunuları gerçekten hükümete bağlamayın.Yurt dışında 50 lira olan bir şeyi burda nasıl 10 liraya satsın.Liütfen araştırma yapın ve sosyal medyaya güvenmeyin.Buna Twitter da dahil.

draxler

80+
Ve lütfen bazı kunuları gerçekten hükümete bağlamayın.Yurt dışında 50 lira olan bir şeyi burda nasıl 10 liraya satsın.Liütfen araştırma yapın ve sosyal medyaya güvenmeyin.Buna Twitter da dahil.
doğru dostum dolar 15 tl euro 16 bunları dıj güçler yaptım demi sen almancı mısın artık kandıramazsın insanları böyleri youtube diye bir şey var görüyoruz almanyada 1.3 euro felandı kimi yiyon sen ?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Ukrayna - rusya savaşı biterse yada brent petrolün fiyatı düşerse benzin 8-9 TL görme ihtimali var mı ?
8-9₺'ye kadar düşeceğini sanmıyorum. Şu an 20-22₺ arasında. Belki savaştan sonra benzin anca 15-16₺ falan olur diye düşünüyorum. Çünkü gün geçtikçe alım gücümüz düşmeye devam ediyor.

Yolcuapo

80+
doğru dostum dolar 15 TL euro 16 bunları dıj güçler yaptım demi sen almancı mısın artık kandıramazsın insanları böyleri youtube diye bir şey var görüyoruz almanyada 1.3 euro felandı kimi yiyon sen ?
Almanya petrolü Euro üzerinden aldığı için kurdan fazla etkilenmiyor.Ama kur konusunda haklısın hiçbir adım gelmiyor hükümetten.

draxler

80+
Almanya petrolü Euro üzerinden aldığı için kurdan fazla etkilenmiyor.Ama kur konusunda haklısın hiçbir adım gelmiyor hükümetten.
valla kanka ben z kuşağıyım bizim z kuşağı 2023 bekliyor 2023 ile yatıp kalkıyoruz bu ülkeye değiştireceğiz 1 sene kaldı çok değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tesla Balonu
Stokculuk mu yapacaksın vatan haini (!)

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Ukrayna - rusya savaşı biterse yada brent petrolün fiyatı düşerse benzin 8-9 TL görme ihtimali var mı ? @LordVoldemorT @Furkan Karagülle @Yolcuapo @Sagittarius @Vsermet @pickpocket
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ukrayna - rusya savaşı biterse yada brent petrolün fiyatı düşerse benzin 8-9 TL görme ihtimali var mı ? @LordVoldemorT @Furkan Karagülle @Yolcuapo @Sagittarius @Vsermet @pickpocket
Yok maalesef ancak döviz krizi ve vergilerden kurtulursak düşük ihtimal

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tesla Balonu
Savaş bitse ne olacak yaptırımlar kolay kolay kalkmaz.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
7 sene sonra bilinen Petrol rezervleri tükenecek. Fiyatlar daha da artacak.

Top Bottom