2 tane 3090'a harcayacağın gücü hesaplasana? Çok uçuk rakamlar çıkıyor ve SLI'ı sağlıklı kullanabilen oyunlar zaten çok yoktu gözümde.Ahh Nvidia neden kaldırdın SLI desteğini.
2 tane 3090'a harcayacağın gücü hesaplasana? Çok uçuk rakamlar çıkıyor ve SLI'ı sağlıklı kullanabilen oyunlar zaten çok yoktu gözümde.Ahh Nvidia neden kaldırdın SLI desteğini.
Olsun reisAradaki fiyat farkını hak etmiyor.
Kral 4K Crysis 1 testi yapar mısın? 45 FPS veriyor 3080Yok kral 8k daha erken.
Kart geldin. Neler beler yapicamKral 4K Crysis 1 testi yapar mısın? 45 FPS veriyor 3080![]()
Crysis baştan aşağı rezalet optimizasyona sahip.Kral 4K Crysis 1 testi yapar mısın? 45 FPS veriyor 3080![]()
Rem. yaptılar ama aynı oyun aynı FPS değerleriCrysis baştan aşağı rezalet optimizasyona sahip.
Neden düzeltmiyorlar anlamıyorum.
o parayı dolar olarak sakla yeni kart çıkınca alırsın. 3090 almak bence mantıksız.Bu nedenle RTX 3090 diyorum.
nereden baksan 20% fark var ve bu 20% fark 1 sene avantaj olarak insan kulanir![]()
Mesut Çevik yıkım ekibi.3090 döver le onu![]()
Biliyorum. Zaten SLI 3080 diyorum. Ama o da iyi olmaz bence.2 tane 3090'a harcayacağın gücü hesaplasana? Çok uçuk rakamlar çıkıyor ve SLI'ı sağlıklı kullanabilen oyunlar zaten çok yoktu gözümde.