Respiky 80+ Silver Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3,833 Dahası Reaksiyon skoru 1,636 İsim Mertcan Uysal 5 Mayıs 2022 #14 Breaking Bad ve El Camino'yu Türkçe bitirdim ancak Better Call Saul'u orjinal dilinde tavsiye ederim
machiqwe 80+ Bronze Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1,603 Dahası Reaksiyon skoru 581 İsim Ahmet Emre Işık 5 Mayıs 2022 #15 Respiky yazmış: Breaking Bad ve El Camino'yu Türkçe bitirdim ancak Better Call Saul'u orjinal dilinde tavsiye ederim Devamı için tıklayın... hepsi orjinal dilinde guzel. bazi animasyon filmleri dışında dublajin daha guzel olma ihtimali yok
Respiky yazmış: Breaking Bad ve El Camino'yu Türkçe bitirdim ancak Better Call Saul'u orjinal dilinde tavsiye ederim Devamı için tıklayın... hepsi orjinal dilinde guzel. bazi animasyon filmleri dışında dublajin daha guzel olma ihtimali yok
Y yusuf.fb 80+ Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 265 Dahası Reaksiyon skoru 96 İsim Kemal sunal 6 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 machiqwe yazmış: hepsi orjinal dilinde guzel. bazi animasyon filmleri dışında dublajin daha guzel olma ihtimali yok Devamı için tıklayın... aynen animosyonlar güzel oluyor regular show, buz devri,
machiqwe yazmış: hepsi orjinal dilinde guzel. bazi animasyon filmleri dışında dublajin daha guzel olma ihtimali yok Devamı için tıklayın... aynen animosyonlar güzel oluyor regular show, buz devri,
machiqwe 80+ Bronze Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1,603 Dahası Reaksiyon skoru 581 İsim Ahmet Emre Işık 6 Mayıs 2022 #17 yusuf.fb yazmış: aynen animosyonlar güzel oluyor regular show, buz devri, Devamı için tıklayın... aynen oyle
yusuf.fb yazmış: aynen animosyonlar güzel oluyor regular show, buz devri, Devamı için tıklayın... aynen oyle