21.5k hh modeliydi sj de satılıyordu hem stok ekleyip güzel bi indirim yapıp 19 20 olsaydı tatlı olurduSon stoklara doğru ben aldım 2-3 ay oluyor o zaman dan beri gelmedi 20k değildi zaten fiyatı 25 bindi
beyaz o modeli hiç görmedim 7800xt ile karıştırıyor olmayasınız21.5k hh modeliydi sj de satılıyordu hem stok ekleyip güzel bi indirim yapıp 19 20 olsaydı tatlı olurdu
Siyah stok tamam şimdi oldu da beyaz sistem toplayıp ekran kartını siyah mı alacaksınızyok beyaz değildi
İşte bende diyorum 7900gre Tr'de beyaz sadece sapphire var o da bitti zaten 200k civarına piyasa da yok 7800xt alabilirsin beyazbeyaz arıyorum işte ondan
oda diyor ki siyah indirime girdi acaba beyaz da indirime gider mi ki diyorİşte bende diyorum 7900gre Tr'de beyaz sadece sapphire var o da bitti zaten 200k civarına piyasa da yok 7800xt alabilirsin beyaz
Dostum bende adama diyorum ki 7900gre hellhound beyaz modeli yok burada hiç satışını da görmedim siyah varoda diyor ki siyah indirime girdi acaba beyaz da indirime gider mi ki diyor
adam hellhound alacağım dememiş ki nerden çıkardın onu kendince yorumluyorsun adam beyaz bir model düşer mi diye sormuşDostum bende adama diyorum ki 7900gre hellhound beyaz modeli yok burada hiç satışını da görmedim siyah var
Bende RX 7900 greli beyaz sistem topluyordum baktım siyah modeli 20Kya düşmüş siyah ekran kartı beyaz sistem ile çok da sırıtmadıSiyah stok tamam şimdi oldu da beyaz sistem toplayıp ekran kartını siyah mı alacaksınız