Yardım Beyaz asus klavye arıyorum

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar beyaz klavye alacağım asus rog azoth ve asusun moonlight serisindeki klavyeye bakıyorum sizce hangisini alayım. Not: azoth satan bulamadım piyasada yok sanırım satışa çıkarmı acaba

beyaz bida asus .. citayi baya daraltmisiz

Arkadaşlar beyaz klavye alacağım asus rog azoth ve asusun moonlight serisindeki klavyeye bakıyorum sizce hangisini alayım. Not: azoth satan bulamadım piyasada yok sanırım satışa çıkarmı acaba
Moonlighta 2.2-2.5 binden fazla verilmez diyorlardı ama üstünden biraz zaman geçti,onun harici gayet güzel klavye.

beyaz bida asus .. citayi baya daraltmisiz
Mouse ve kasaya uyumlu olsun diye alıyorum armory create ile ayar yapıcam
Post automatically merged:

Moonlighta 2.2-2.5 binden fazla verilmez diyorlardı ama üstünden biraz zaman geçti,onun harici gayet güzel klavye.
Amazon'da 4.250 suan

Abdullah paylaşmıştı 2 gün önce sanırım instagramda story attı orda gördüm azoth beyaz çok güzeldi fakat satan yok

Mouse ve kasaya uyumlu olsun diye alıyorum armory create ile ayar yapıcam

Amazon'da 4.250 suan

Abdullah paylaşmıştı 2 gün önce sanırım instagramda story attı orda gördüm azoth beyaz çok güzeldi fakat satan yok
kendi yazilimindan kontrol ediliyor armoury crateye ne gerek var

asus rgb control icin 2k fazla vermek kadar bos bise gormemisimdir, her gun bi yasima daha giriyorum su forumda :D

Bütün sistemim asus mouse de dahil beyaz tek eksik klavye kaldı onuda moonlight alcaktım sonra azoth serisini gördüm şimdide satan yok onu arıyorum
tamam kanka kolay gelsin

asus rgb control icin 2k fazla vermek kadar bos bise gormemisimdir, her gun bi yasima daha giriyorum su forumda :D

tamam kanka kolay gelsin
Eyvallah kanka takıntı biraz bendeki ya önemli değil 2 k sı 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,161
Üyeler
191,037
Son üye
sametkarahan