Neler Yeni

Öneri Beyaz Gaming Klavye Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eymen Kanbur
Bütçe
5500
Merhaba öncelikle yeni bir klavye almak istiyorum ve beyaz bir sistem kuracağım için beyaz klavye arıyorum şimdi ise istediğim özellikleri sayıyorum:
Hotswap olması (3-5 pin desteği)
Mümkünse manyetik klavye olması.
Mümkünse snap tap olması.
Mümkünse 8KHz olması.
RGB olması.
PBT double shot keycap olması.
Mümkünse shine through keycap olması.
Mümkünse LCD ekranı olması.
Bunların hepsinin olması zorunlu değil fakat olursa güzel olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eymen Kanbur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wraith W75 ile bir çok kötü yorum okudum ve Wraith sitesinden kutu açıldıktan sonra iade edememe sebebiyle biraz şüpheleniyorum ne diyorsunuz bu dediklerimle alakalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Wraith W75 ile bir çok kötü yorum okudum ve Wraith sitesinden kutu açıldıktan sonra iade edememe sebebiyle biraz şüpheleniyorum ne diyorsunuz bu dediklerimle alakalı?
Klayve hakkında çok detaylı bilgiye sahip değilim sadece kullananı fazla ve önüme çıkıp duruyor. 8k hz olması ve rapid trigger gibi özellikleriyle öne çıkıyor. Wraith iyidir şuan herkes oradan alım yapıyor neredeyse eğer klavyeyi seveceğinize emin olursanız iade edememe bozuk olunca vb. geçerli değil biliyorsunuz sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eymen Kanbur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klayve hakkında çok detaylı bilgiye sahip değilim sadece kullananı fazla ve önüme çıkıp duruyor. 8k hz olması ve rapid trigger gibi özellikleriyle öne çıkıyor. Wraith iyidir şuan herkes oradan alım yapıyor neredeyse eğer klavyeyi seveceğinize emin olursanız iade edememe bozuk olunca vb. geçerli değil biliyorsunuz sorun olmaz.
Wraith W75 benim için tam her şeyi uyuyor fakat böyle sorunlar için şüphe ile yaklaşmıştım sadece bundan istememiştim bu fiyata en iyisi denilebilir (benim için) şuan almak için en iyi seçenek bu gözüküyor almayı düşüneceğim.

Top Bottom