Neler Yeni

Beyaz Kasa Fan Seçimi

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
TAHA KOÇAK
Merhabalar,

Full beyaz setup bir kasa topluyorum. Artık son aşamalarına geldik. Sistemi bitirmek üzereyim. Bu aşamada önüme bir kaç markanın fanları çıkıyor.

1- Lian Li
2- Corsair
3- NZXT

Benim için ekosistem çok önemli, gerekirse soğutucum olan AORUS WATERFORCE X II LCD'nin fanlarını da bu alacağım marka fanların kontrolcüsüne bağlayarak tek bir alandan kontrol etmek istiyorum. Fanları 140mm düşünüyorum çünkü 120mm küçük geliyor. Uygulama tarafında da güzel özellikleri olan bir uygulaması olursa çok güzel olur.

Bütçem olarak 4 fan + kontrolcü için 5000 TL gibi düşünebiliriz.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Yunus Şahin
Yapıştır geç.

img_20250207_190804-jpg.780262

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
TAHA KOÇAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
TAHA KOÇAK
Arkadaşın bu. Bende de var ama siyahı. Beyaz diye attım bu görüntüyü.

Benimki de bu şekilde.

Alıntıyı görüntüle
Hocam ben biraz premium bir sistem kuruyorum. Anakartım Aorus ve uygulaması malum biraz sıkıntılı, o yüzden bir iyi marka ve uygulaması ile çalışmak istiyorum. Bu fanlar 40 cfm iken lian li ve nzxt ortalama 70-80 cfm fanlara sahip, bu durumda soğutma performansı daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Yunus Şahin
Hocam ben biraz premium bir sistem kuruyorum. Anakartım Aorus ve uygulaması malum biraz sıkıntılı, o yüzden bir iyi marka ve uygulaması ile çalışmak istiyorum. Bu fanlar 40 cfm iken lian li ve nzxt ortalama 70-80 cfm fanlara sahip, bu durumda soğutma performansı daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Zaten öyle uygulamaları kullanmana gerek yok. Benim bu fotoğraftaki tüm RGB'leri bir uygulama ile kullanıyorum.

40 sanırım doğru değer değil. Daha yüksek. @LaZz61 de kullanıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Artic soğutucusunun fanları ile değiştirmişti. Bu fanlar daha iyi soğutuyor demişti.

İçeriğini biraz daha incelersen aşağı da 61 CFM yazıyor hocam.

Ekran görüntüsü 2025-02-10 001438.png

Ek olarak bende Lian Li almak isterdim. Ama alacağım ürünün de fiyatını hak etmesi lazım benim açımdan. Sadece bir görünüş içinde, bir (1) adet fana da 1000 TL'den fazla para vermem hocam.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
TAHA KOÇAK
Zaten öyle uygulamaları kullanmana gerek yok. Benim bu fotoğraftaki tüm RGB'leri bir uygulama ile kullanıyorum.

40 sanırım doğru değer değil. Daha yüksek. @LaZz61 de kullanıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Artic soğutucusunun fanları ile değiştirmişti. Bu fanlar daha iyi soğutuyor demişti.

Alıntıyı görüntüle

Ek olarak bende Lian Li almak isterdim. Ama alacağım ürünün de fiyatını hak etmesi lazım benim açımdan. Sadece bir görünüş içinde, bir (1) adet fana da 1000 TL'den fazla para vermem hocam.

Hocam benim parayla ilgili bir sorunum yok, bu iş için ayırdığım bütçe belirli. Hata benim aklımda şöyle bir durumda var. Arka fanı 140mm lcd alıp ön tarafa normal fan da alabilirim. Size biraz ters gelebilir bu durum. Benim işim bu kasa olduğu için fazladan 10 bin TL harcama yaptığımda gider gösterebiliyorum. Sorun olmuyor.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Yunus Şahin
Hocam benim parayla ilgili bir sorunum yok, bu iş için ayırdığım bütçe belirli. Hata benim aklımda şöyle bir durumda var. Arka fanı 140mm lcd alıp ön tarafa normal fan da alabilirim. Size biraz ters gelebilir bu durum. Benim işim bu kasa olduğu için fazladan 10 bin TL harcama yaptığımda gider gösterebiliyorum. Sorun olmuyor.

Öyle bir derdin yoksa direkt Lian Li seçeceksin başkasına bakmayacaksın. :D

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
TAHA KOÇAK
Öyle bir derdin yoksa direkt Lian Li seçeceksin başkasına bakmayacaksın. :D
Ben biraz da kasayla uyumlu olsun da gidip nzxt mi alsam dedim biraz o konuda arada kaldım.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
mehmet ali oğuz

Alıntıyı görüntüle

@NanyaRevB Evet zamanında 5x 5x bu fanlardan alıp stoklasaymışım keşke. Bana da @AirLife Önerdi 140mm rgb fan bulmak zor var ama tanesi 1k gibi uçuk rakamlar. Evet radyatör dahil şuanda bu fanları kullanıyorum arctic fanlar kadar kaliteli olmayabilirler ama sıcaklığı 3 4 derece aşşağı çektiler ve görseli de gayet hoş durdu. 1 2 parça değiştirdim ekran kartı hala almadım görseli güncellemedim ama eskilerden bir görsel aklında fikir oluşturur. umarım. Shaco da beyazını topladı atmış zaten ama sesli diyor biraz :D o birazda ne kadar ekmek o kadar köfte misali .
1.jpg
2.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben biraz da kasayla uyumlu olsun da gidip nzxt mi alsam dedim biraz o konuda arada kaldım.
Parayla dert yok ise direk Lian li bir sistem komple dizer geçerdim yani konu bile açmam :)

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
TAHA KOÇAK
Parayla dert yok ise direk Lian li bir sistem komple dizer geçerdim yani konu bile açmam :)
Kasam nzxt h7 white
Anakartım AORUS X870E İCE
Soğutmam AORUS WATERFORCE II X 360 LCD
Ekran kartna para yetmedi :) (5070 ti bekliyorum, pahalı çıkarsa 5080 alacağım)

Lianli fanlarla da taçlandırmayı düşündüm ama bir taraftan da nzxt mi yapsam dedim arada kaldım birazcık :)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,955
İsim
Hacı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,621