Neler Yeni

Beyaz Kasa Fan Seçimi

NanyaRevB

80+ Bronze

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Yunus Şahin
Ben biraz da kasayla uyumlu olsun da gidip nzxt mi alsam dedim biraz o konuda arada kaldım.

Görünüm istiyorsan direkt Lian Li ya. Geçecen uyumu falan. :D

@NanyaRevB Evet zamanında 5x 5x bu fanlardan alıp stoklasaymışım keşke. Bana da @AirLife Önerdi 140mm rgb fan bulmak zor var ama tanesi 1k gibi uçuk rakamlar. Evet radyatör dahil şuanda bu fanları kullanıyorum arctic fanlar kadar kaliteli olmayabilirler ama sıcaklığı 3 4 derece aşşağı çektiler ve görseli de gayet hoş durdu. 1 2 parça değiştirdim ekran kartı hala almadım görseli güncellemedim ama eskilerden bir görsel aklında fikir oluşturur. umarım. Shaco da beyazını topladı atmış zaten ama sesli diyor biraz :D o birazda ne kadar ekmek o kadar köfte misali .
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parayla dert yok ise direk Lian li bir sistem komple dizer geçerdim yani konu bile açmam :)

Valla bende kafayı bozdum en son 3 tane daha alıp radyatöre pull push yapacağım seninki gibi. :D Özelden yazıyorum bi şey soracam. :D

Vergisi vs le 700-800 liraya gelir 1 tanesi... 3 lü alsan gümrükten geçmez...
Dandik fana o para değmez.

Tanesi 600'e geliyor. İndirim denk getirirse daha ucuz. Gümrükten de geçer bu şekilde sorunsuz.

Ekran görüntüsü 2025-02-10 002807.png

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
mehmet ali oğuz
Vergisi vs le 700-800 liraya gelir 1 tanesi... 3 lü alsan gümrükten geçmez...
Dandik fana o para değmez.
5x 5x alıyorduk bedawaya :S şuanda 3 lü almak için 40 takla atıyon. Ayrıca fanlar thermalright fanların aynısı bağlantıları kalitesi hatta benim aldığım thermalright kendi sitesi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,480
Üyeler
171,207
Son üye
unalaslan12
Top Bottom