Yardım Bu masaüstü hoparlör alınır mı?

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
Linkini verdiğim şu hoparlörü almayı düşünüyorum ama eğer bu ürüne bu para fazla derseniz, aynı paraya veya 500-600tl fazlaya bundan var derseniz ondan alırım.

Ben sipariş ettim yarın gelicek geldiğinde deneyimlerimi yazarım. Umarım iyi çıkar. Ama bence logitech iyi bir marka bu hoparlör konularında

Ben sipariş ettim yarın gelicek geldiğinde deneyimlerimi yazarım. Umarım iyi çıkar. Ama bence logitech iyi bir marka bu hoparlör konularında
Hocam yarın size hatırlatayım yazmanız için. İyi denk geldiniz. 1500e mi aldınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Ryuuma21 Olmadı acaba şundan mı alsam diye düşünüyorum ama bütçe de bayaa çıkıyor ya... Tek düşüncem acaba z150 modeli 6w olduğu için ses düzeyi yeterli gelir mi?

Hocam yarın size hatırlatayım yazmanız için. İyi denk geldiniz. 1500e mi aldınız?
1600 civarıydı aldığımda. Biraz pahalıya almışım gibi ama.. akakçede bakınca fiyatı 1400e hatta 1000e düştüğü oluyormuş. Nasıl oluyorsa

@Ryuuma21 Olmadı acaba şundan mı alsam diye düşünüyorum ama bütçe de bayaa çıkıyor ya... Tek düşüncem acaba z150 modeli 6w olduğu için ses düzeyi yeterli gelir mi?
fiyat bayaa çıkıyormuş bunda ama bence ben yt incelemesini izlediğimde yeterli geliyordu sesi z150nin. Gelince göreceğim nasıl olur bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,199,789
Üyeler
190,642
Son üye
mami658
Geri