- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumları şimdi inceleyecem hocam saolun fakat bu asusun kasası sanırım piyasanın en geniş kasası belki yanlışım vardır bilmiyorum ama bu kasaya bile sığmayacak radyatör bence hiçbir kasaya sığmaz gibiHadi bir ekleme daha yapayım. Parça listende en sevdiğim soğutucu markasını kullanıyorsun. Arctic. Hemde en güzel modelini.
Kasa da direkt olarak tepe fotoğraflarına bakmak istedim. Çok net göremedim. Ayrıca teknik detayda da belirtilmemiş.
Lakin amazon'da yorumalra bir bak istersen. Neden mi? Piyasadaki AIO seçeneklerinde en kalın radyatör Arctic'te olduğundan.
Tahmin ettiğim yorumları gördüm. Biraz modifiye ya da itina ile durumu kurtarma yapman gerekecek gibi.
Hatta linkini de bırakayım direkt bu yorumları görebilirsin. https://www.amazon.com.tr/ASUS-Alüminyum-Alaşımlı-Temperli-MICRO-ATX/product-reviews/B0CGVJDC3Q?reviewerType=all_reviews&pageNumber=1&filterByKeyword=arctic
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam eğer kesin karar verirsem sistemi topladıktan sonra setup konu başlığı altında konu açıp mutlaka sizi etiketleyecem merak etmeyinYanlış anlamayın tabi ki, cidden sisteminizi görmek isterim. Beyaz sistemleri çünkü severim. Daha çok bütçe ister.
Hocam sadece oyun amaçlı kuruyorum sistemi. O yüzden bazı parçalarda ihtiyacım olanı almak istedim. Üstteki arkadaşlardan bir tanesi beni eleştirmiş mesela. O kadar para verip ram'lere niye 10k vermiyorsun diye. Mesele şu aslında , sadece içime sinen şeyleri almak istiyorum. Mesela o kasaya o parayı vermek istememin sebebi tipini beğendiğim için. Yoksa gidip 5 bin liraya da beyaz kasa alabilirim. İnsanlar bunu anlamıyor işte.Ama mesela o "piyasanın kralı işlemci" yazıp 7800x3d yerine şu konjektörünüzdee 7950x3d beklentisine girmiştim. tabii ki sadece oyun için diziyorsanız ve bütçe dengeli olacaksa 7800x3d yeterlidir. Ama iş amaçlı kullanım da olacaksa ki mimar filan olabilirsiniz 7950x3d ye bir göz atın.
Hocam aslında şunu düşünüyordum da B serisi olduğu için pek içime sinmedi o yüzden X alayim dedim ama evet çok pahalıher şey okey de ne biliyim anakarta o kadar harcanır mı ? falan çok bilemedim
Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 12.880,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Son düzenleme: