Neler Yeni

BEYAZ SİSTEM DİZİYORUM YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Serhat Aydın

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Görür
4060a o kadar para vermeni önermem. Benim sistem böyle
Ekran görüntüsü 2025-01-23 120003.png

ekran kartı kablosu ve anakart psu kablosu beyaz. Sana ekipman olarak bunları öneririm ben kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Serhat Aydın
3080 Ti zor çünkü 15k fiyatı var piyasada
nromalde 14k yafalan colorful igame 4060 ultra alıcaktım çok güzel kart ama 4060 işte çok para gereksiz diye düşündüm o yüzden 3080 düşündüm ama birisi 4000 serisi dieğri 3000 kararsız kalmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

4060a o kadar para vermeni önermem. Benim sistem böyle
Alıntıyı görüntüle

ekran kartı kablosu ve anakart psu kablosu beyaz. Sana ekipman olarak bunları öneririm ben kullanıyorum

maşallah hocam çok güzel işte 3080 yeter ozaman bana öyle düşünüyorum 3 4 bin lira kısıp diğer parçalara ayırsam mantıklı gibi geldi zaten fps oyunu ağırlıklı oynadığım için işlemci yeter bana

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
beyaz sistem kullanan birisi olarak söylüyorum zaten düşük bütçe ile zor hocam. aynı ürünün beyazı diye bile fiyat yüksek
Ben bunu insanlara anlatamıyorum sistemin o kadar eder mi diyorlar beyaz pahalılığı diye bir şey var bunu kimse düşünemiyor

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Hüseyin Mert Görgel
hocam benim elimde komple sistem var 4060 kullanıyorum manasında demiştim satıcağım için 35 36k bütçem var ama diğer parçalar için ekran kartından kıssammı diye sormuştuum 3080 e geçsem falan zararmı ederi macaba
Anakart İçin 2 önerim var marka takıntın yoksa
bunu al eğer marka olsun dersen bunu al

Ram olarak RGB ramler çok pahalı ondan RGB siz öneriyorum
Bu attığım ramin RGB modeli 400-500 farkla satılıyordu stok gelirse onada bakabilirsin

İşlemci olarak Ryzen 5 7500F öneririm

SSD olarak bunu öneririm arada bir 200 lira daha fiyatı inebiliyor

Beyaz işlemci Soğutucu olarak Bunu öneririm

Powersupply Tarafında 650W yeterli olur ama ileriye dönük olması açısından 750W önerecem
beyaz kablo alıp siyah kablolar yerine takılarak güzelleştirilebilir

Anakart uygun Fiyatlı olan seçilirse burası Totalde 20593 TL yapıyor. Kasa tarafında kişisel tercihe bırakıyorum ekran kartı olarak 12-13k fiyata güzel bir beyaz 3080 yakışır aşağı yukarı 35-36k gibi bir fiyata güzel bir sistem çıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Serhat Aydın

Bu attığım ramin RGB modeli 400-500 farkla satılıyordu stok gelirse onada bakabilirsin

Powersupply Tarafında 650W yeterli olur ama ileriye dönük olması açısından 750W önerecem

Anakart uygun Fiyatlı olan seçilirse burası Totalde 20593 TL yapıyor. Kasa tarafında kişisel tercihe bırakıyorum ekran kartı olarak 12-13k fiyata güzel bir beyaz 3080 yakışır aşağı yukarı 35-36k gibi bir fiyata güzel bir sistem çıkar
sistem güzel fakat ramlar beyaz ve rgb olursa ve anakartın soğutma blokları büyük olursa daha hoş olur hocam anakartları böyle çıplak gibi hissediyorum geri kalanı mükemmel

ve hocam monitör kulaklık vesayre onalr yok daha :ROFLMAO:

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Hüseyin Mert Görgel
sistem güzel fakat ramlar beyaz ve rgb olursa ve anakartın soğutma blokları büyük olursa daha hoş olur hocam anakartları böyle çıplak gibi hissediyorum geri kalanı mükemmel
Bütçe 40k olur derseniz Ram olarak Buna bakabilirsiniz

Anakart olarak
Bu veya buna bakabilirsiniz

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

30k ya full beyaz am5 sistem imkansız dostum bir de full setup diyorsun

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Hüseyin Mert Görgel

Keşke önceden soyleseydiniz hocam. Kendi sistemimi totalde 40k fiyata dahil ettim tüm ekipmanlar dahil olacak şekilde. Sistemimde 6700 XT ryzen 7 5700X3D 32 GB ram 2 TB SSD var tek sorun DDR4 kanadında olmam eğer çok umrunuzda değilse DDR4 Kanadında çok güzel sistem çıkartabilirim.

Ekler

• IMG_20250116_172318.jpg
    IMG_20250116_172318.jpg
    2 MB · Hit: 9
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Serhat Aydın
Bütçe 40k olur derseniz Ram olarak Buna bakabilirsiniz

Anakart olarak
Bu veya buna bakabilirsiniz
msi tarzı anakart olursa iyi olur ramlarda fazla pahalı bana göre 32 gb ta gerek yok diye düşünüyorum ama dediğim gibi full setup olucağı için biraz kısmam gerek

30k ya full beyaz am5 sistem imkansız dostum bir de full setup diyorsun
30k ya değil hocam ben her şey dahil 35 36k hadi birazda ekleme yapıp 38 k ya falan full setup dizmek istiyorum 30k ya kasayı dizsem 5k ya montiör alsam diğerlerini alırım

Keşke önceden soyleseydiniz hocam. Kendi sistemimi totalde 40k fiyata dahil ettim tüm ekipmanlar dahil olacak şekilde. Sistemimde 6700 XT ryzen 7 5700X3D 32 GB ram 2 TB SSD var tek sorun DDR4 kanadında olmam eğer çok umrunuzda değilse DDR4 Kanadında çok güzel sistem çıkartabilirim.
ddr5 e gereklimi fazla bilmiyorum o konuyu benim elimdeki ddr4 yetiyo bana bir sıkıntı yok yani ddr4 de dizebiliriz

hamburkus

80+
beyaz dizicem diye berbat ötesi sistem koymuşsun sen bütçeni belirt hazır sistem önersinler

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Hüseyin Mert Görgel
msi tarzı anakart olursa iyi olur ramlarda fazla pahalı bana göre 32 gb ta gerek yok diye düşünüyorum ama dediğim gibi full setup olucağı için biraz kısmam gerek

30k ya değil hocam ben her şey dahil 35 36k hadi birazda ekleme yapıp 38 k ya falan full setup dizmek istiyorum 30k ya kasayı dizsem 5k ya montiör alsam diğerlerini alırım

ddr5 e gereklimi fazla bilmiyorum o konuyu benim elimdeki ddr4 yetiyo bana bir sıkıntı yok yani ddr4 de dizebiliriz
Elinizdeki Parçalar neler hocam buraya yazarsanız ona göre yeniden öneride bulunayım

Top Bottom