Neler Yeni

Beyaz sistem toplamak riskli mi ?

medusa1

80+
Birkaç şey takıldı kafama. Öncelikle ben sistemi ekran kartı hariç toplayacam çünkü daha 5090 çıkmadı. Diyelimki beyaz bir sistem topladım. Ardından 5090 piyasaya çıktığında beyaz olanı siyaha göre 20-30 bin lira daha pahalıdan çıkarsa çok fazla maddi kaybım olmayacak mı ? 2. bir durum daha var. Diyelim ki sistemi her şeyiyle topladım. Yarın birgün bir parçada sıkıntı çıktı ve değiştirmem gerekti. Yeni alacağım parçanın beyazını bulamazsam mecburen siyah almam gerekecek ve beyaz ekosistem bozulacak. Bunlardan ziyade beyaz parçalarda sararma durumu da var. Bu konulardan ötürü beyaz toplamak biraz kumara giriyor gibime geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
beyaz toplama kafan rahat etsin ^^

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Birkaç şey takıldı kafama. Öncelikle ben sistemi ekran kartı hariç toplayacam çünkü daha 5090 çıkmadı. Diyelimki beyaz bir sistem topladım. Ardından 5090 piyasaya çıktığında beyaz olanı siyaha göre 20-30 bin lira daha pahalıdan çıkarsa çok fazla maddi kaybım olmayacak mı ? 2. bir durum daha var. Diyelim ki sistemi her şeyiyle topladım. Yarın birgün bir parçada sıkıntı çıktı ve değiştirmem gerekti. Yeni alacağım parçanın beyazını bulamazsam mecburen siyah almam gerekecek ve beyaz ekosistem bozulacak. Bunlardan ziyade beyaz parçalarda sararma durumu da var. Bu konulardan ötürü beyaz toplamak biraz kumara giriyor gibime geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Boş bir hobi bence. Bir şey beyaz diye daha pahalı olamaz. Şirketler de bunu insanlara normal olarak yedirmiş ya :D

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocam siz önce 5090 ı alın gerekirse forumdaki hocalarımla beyaza boyarız sıkıntı yok :)

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş bir hobi bence. Bir şey beyaz diye daha pahalı olamaz. Şirketler de bunu insanlara normal olarak yedirmiş ya :D
Hocam endişe duyduğum konularda haklı mıyım ? Sırf bu sebeplerden beyaz toplamayı düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam siz önce 5090 ı alın gerekirse forumdaki hocalarımla beyaza boyarız sıkıntı yok :)
Hocam onun parası hazır zaten , şuan tek kafama takılan konu sistemi beyaz mı toplasam siyah mı , bunun muhasebesini yapıyorum :D

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
hocam bu zevk meselesi eğer ki çok takıyorsan fazla verdiğin miktarı çok düşünmemen lazım. Önemli olan sen ne kadar takıntılısın. her şey sende biter. bana kalsa hiç farkı yok.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Hocam endişe duyduğum konularda haklı mıyım ? Sırf bu sebeplerden beyaz toplamayı düşünmüyorum
haklısınız hocam. ya diğer hocamın dediği gibi siyah toplanacak yada benim dediğim gibi beyaz bant çekilecek

Azurairu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emre Berk Ertuğrul
internette beyaz kasa toplayıp ekran kartını ve güç kablolarını siyah yapanlar da var aklında tasarımını oluşturabilirsin bence ve beyaz istiyorsan siyahlar daha çok satıldığı için ürün piyasada olduğu sürece beyazının da olacağını düşünüyorum. Seviyorsan neden olmasın içinde kalacağına deneyebilirsin bu benim fikrim tabikide

Palo DAYI 👑

80+ Gold
beyaz kasaya sıyah sıstem sırıtmıyor kendı sıstemım bu sekılde anakart , ram , ekran kartı ve kule tıpı bunların hepsı sıyah kasa fanları ve kasa beyaz hıc sırıtmıyor ama tam tersı bır durumda sırıtma olusuyor

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
SEYFULLAH KIR
beyaz toplayan bir çok insan ve arkdaşım topladıktan sonra aslında o kadar da gerek yokmuş dedi beyaz normalde daha pahalı olmamalı ama şirketler 10 numara kazıklıyor hatta bence başka renkler de olmalı siyah-beyaz haricinde mesela mavi, yeşil, kırmızı gibi hem de fiyat farkı olmamalı. Ama eğer illa beyaz alayım mı diye sorarsan boşuna alma kendin boya :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,191
Üyeler
161,408
Son üye
Cenk_Tr
Top Bottom