Beyaz sistem topluyorum uyumsuzluk var mı?

Hocam Intel alıp paranıza yazık etmeyin bence. Son nesil Intel işlemciler gerçekten berbat. Ölü soket anakarta o kadar para baymanızda cidden hiç mantıklı değil, çünkü elinizde kalacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Toplam bütçe ve ne amaçla kullanacağınıza bağlı olarak hem daha performanslı hemde kaliteli bileşenlerden oluşan bir sistem yapabiliriz.

Hocam Intel alıp paranıza yazık etmeyin bence. Son nesil Intel işlemciler gerçekten berbat. Ölü soket anakarta o kadar para baymanızda cidden hiç mantıklı değil, çünkü elinizde kalacak.

Toplam bütçe ve ne amaçla kullanacağınıza bağlı olarak hem daha performanslı hemde kaliteli bileşenlerden oluşan bir sistem yapabiliriz.
İş için alıyorum beyaz sistem topluyorum. 128GB RAM ve 4TB SSD olacak. İşlemcide intel isteme sebebim unreal engine ile AMD çok stabil çalışmıyor çökme vs oluyor. Ekran kartı olmayacak var ekran kartı bütçe bu civarlardan 70-80k

Zaten sürekli pc güncellemem gerekli işim gereği. Şu an acil ihtiyacım var. Yeni işlemci gelince daha iyi olursa onu alırım yeni anakart vs.

Sistem güzel. Ama görüntü bu kadar ön planda olmazsa 120K civarına 4090 da dahil hazır sistem alırsın direkt. Sana kalmış.

Sistem güzel. Ama görüntü bu kadar ön planda olmazsa 120K civarına 4090 da dahil hazır sistem alırsın direkt. Sana kalmış.
Uzun süredir hayalimdi şöyle güzel bir beyaz sistem almak hazır bir yola çıkıyorum biraz daha fazla çıksın da beyaz toplayım diye düşündüm. Değiştirebileceğim parça var mı fiyatta biraz daha kısmak için. Beyaz anakart olarak gigabayt daha mı iyidir?

@Venceremos

Beyazsa ve intelse diyeceğim yok bu şekil olabilir. Ama işlemci falan daha ucuza satılıyordu
Şu var daha ucuz. Anakartı değiştirsem diyorum biraz bütçeyi kısar belki RAM yurtdışından alsam nasıl olur neweggde biliyor musunuz?

Hocam sistem güzel lakin fiyatlar değil ram ve m2.dikkattimi çekti özellikle anakart fiyatı normal.

@Venceremos

Şu var daha ucuz. Anakartı değiştirsem diyorum biraz bütçeyi kısar belki RAM yurtdışından alsam nasıl olur neweggde biliyor musunuz?
RAM hakkında bilgim yok.

Hocam sistem güzel lakin fiyatlar değil ram ve m2.dikkattimi çekti özellikle anakart fiyatı normal.
Ne önerirsiniz acaba? Beyaz ve RGB olarak. SSD filan.

Anakart bu fiyata iyi mi? RAM şu anlık bir kit alıcam sonra bir kit daha alırım SSD de aynı şekilde 2TB şimdi alıcam sonra bir 2TB daha alırım.

RAM şu nasıl ucuz geldi Mhz filanda iyimiş iyi ise çekicem hemen

Ne önerirsiniz acaba? Beyaz ve RGB olarak. SSD filan.

Anakart bu fiyata iyi mi? RAM şu anlık bir kit alıcam sonra bir kit daha alırım SSD de aynı şekilde 2TB şimdi alıcam sonra bir 2TB daha alırım.

RAM şu nasıl ucuz geldi Mhz filanda iyimiş iyi ise çekicem hemen
Ram olarak ben bunun 2x16sini kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,148
Üyeler
184,739
Son üye
Fahriçam