Neler Yeni

Beyaz Sisteme Beyaz Ekran kartı aranıyooor

hakmer11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer MUT

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sıfırda sadece attığım 3070 ekran kartını buldum beyaz olan başkada bulamadım fakat sarı sitede ikinci el sıfır sıfıra yakın ekran kartları mevcut sizin dileğinize kalmış ben buldukça atarım buraya
paliti dikey takmak gerekecek sanki ? o nasıl yapılır bilmiyorum
ayrıca ikinci el kartlara nasıl güvenicez mining çıkması olup olmadığı konusunda

hocam teşekkürler ancak bunlar siyah ve mining çıkması gibi duruyorlar

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
ayrıca ikinci el kartlara nasıl güvenicez mining çıkması olup olmadığı konusunda

Sıfır kapalı kutu bulunursa alınabilir gibi bi bakmamız gerekecek. Ben bi bakayım sıfır güvenilir bitane bulabilirsem atarım buraya eğer bulamazsak ya da siz güvenemezseniz sadece attığım 3070 kalıyor geriye

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

İkinci elin de eksisi bu zaten. Kimse sana mining yapıp yapmadığının garantisini veremez. Yapmadım der ama 2 yıl yapar atıyorum

hakmer11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer MUT
doğru vallahi ne yapıcağımı şaşırdım, sizler ne öneriyorsunuz? Ayrıca rog strix white'lardan hangisi daha makul ? 8gb bellekli 3070 almak hata mı olur ?

r4NG3r

80+ Silver
doğru vallahi ne yapıcağımı şaşırdım, sizler ne öneriyorsunuz? Ayrıca rog strix white'lardan hangisi daha makul ? 8gb bellekli 3070 almak hata mı olur ?
En fazla 7 8 aylık tr faturalı garantili ikinci el kartı param güvende ile al.Video çekerek kargoyu aç tüm testlerini yap hiçbir sıkıntı olmaz

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek

Pekte bulunmuyormuş hem sıfır hem beyaz ekran kartı birkaç tane daha vardıda birisi ürünün fotoğrafını çekmekten yoksun internetteki fotolarını koymus elinde böyle bi kart var mı belli değil öbürleride garantisiz yurtdışı ürünleri. Valla karar size kalmış hocam kafanıza ne yatıyorsa onu alın

Top Bottom