hakmer11
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Ömer MUT
- Konu Sahibi Konu Sahibi
paliti dikey takmak gerekecek sanki ? o nasıl yapılır bilmiyorumPALİT RTX 3080 Ti GAME ROCK 12G 384 bit GDDR6X 12 GB EKRAN KARTI - Palit Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1069292689
PALİT RTX 3080 Ti GAME ROCK 12G 384 bit GDDR6X 12 GB EKRAN KARTI - Palit Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comEkran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Gigabyte Vision Rtx 3070 LHR'siz - Gigabyte Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1072097659
Gigabyte Vision Rtx 3070 LHR'siz - Gigabyte Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sıfırda sadece attığım 3070 ekran kartını buldum beyaz olan başkada bulamadım fakat sarı sitede ikinci el sıfır sıfıra yakın ekran kartları mevcut sizin dileğinize kalmış ben buldukça atarım buraya
ayrıca ikinci el kartlara nasıl güvenicez mining çıkması olup olmadığı konusunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam teşekkürler ancak bunlar siyah ve mining çıkması gibi duruyorlarEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com